Kendall Jenner i Pepsi-reklame:

Pepsi trekker tilbake Kendall Jenner-reklamen etter slakt: - Vi har åpenbart bommet

Ble utskjelt for reklamefilm.

VEKKER REAKSJONER: Pepsis reklamefilm «Live For Now Moments Anthem» med Kendall Jenner i hovedrollen, vekker sterke reaksjoner. Flere mener det er et tonedøvt forsøk på en politisk bevegelse, og at det som skjer i videoen er virkelighetsfjernt. Pepsi sier i en uttalelse til Buzzfeed at reklamen ble laget for å vise folk fra rundt omkring i verden komme sammen. - Dette er en global kampanje som viser folk fra forskjellige stadier av livet som kommer sammen i harmoni. Vi mener det er et viktig budskap å få fram, sier de. Video: Pepsi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Brusgiganten Pepsi fikk massiv kritikk for sin nye reklamefilm med modell Kendall Jenner (21) i hovedrollen.

Filmen ble av flere kalt for et tonedøvt forsøk på å skape en politisk motstandsbevegelse. I sosiale medier meldte flere at de vurderte å boikotte hele brusgiganten.

Nå velger Pepsi imidlertig å beklage seg - både til folket og Kendall Jenner. Ikke har de bare besluttet at de skal avslutte hele kampanjen, men de har også fjernet videoen fra Youtube.

- Pepsi forsøkte å sende ut et globalt budskap om samhold, fred og forståelse. Vi har åpenbart bommet, og det unnskylder vi. Pepsi har blitt beskyldt for å være tonedøve i sitt forsøk på å kapitalisere på reelle demonstrasjoner og samfunnsbevegelser de ikke er en del av, sier de i en uttalelse, ifølge Ad Age.

Videre melder de følgende:

- Vi forsøkte ikke å ta lett på et alvorlig tema. Vi fjerner innholdet og stopper den videre utrullingen. Vi unnskylder også for å ha satt Kendall Jenner i denne posisjonen, sier Pepsi i uttalelsen.

Kjent modell i hovedrollen

Den to og et halvt minutter lange reklamefilmen har tittelen «Live for now moments anthem» og Skip Marley-låta «Lions» går gjennom reklamen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer