«Skal vi danse»:

Per Sandberg først ut av «Skal vi danse»

Trakk det korteste strået.

HIT, MEN IKKE LENGER: Per Sandberg og dansepartneren Ewa Trela ble det første paret til å legge danseskoene på hylla denne sesongen. Foto: TV 2
HIT, MEN IKKE LENGER: Per Sandberg og dansepartneren Ewa Trela ble det første paret til å legge danseskoene på hylla denne sesongen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Forrige lørdag gikk startskuddet for den nye sesongen av «Skal vi danse» på TV 2.

I premiereprogrammet var alle deltakerne sikret nok en uke, men lørdag kveld var det ingen nåde. Dermed ble det en kort dansehøst for Per Sandberg da han røk ut som førstemann i årets sesong.

- Jeg har det rimelig bra. Er det noen som fortjener å gå videre, så er det Bahareh, sier Sandberg om exiten, der også kjæresten sto blant de tre parene i bunnsjiktet.

Overfor Dagbladet forklarer Sandberg at resultatet «var som forventet». Selv tar han exiten med tilsynelatende knusende ro.

- Dette var jeg forberedt på. Det ville blitt helt feil for konseptet «Skal vi danse» dersom jeg skulle danket ut Bahareh eller noen av de andre danserne her.

- Søkt jobber

Selv er han lettet over at kjæresten slipper å stå i hans sko.

- Det er helt fantastisk. Du så at jeg jublet. Hadde jeg stått igjen, og Bahareh hadde vært ute, da hadde noe vært galt.

Sandberg føler seg privilegert over å ha fått muligheten til å delta i TV 2s dansekonsept, og forteller at han kommer til å savne miljøet. Selv om danseskoene nå legges på hylla, har han nok av prosjekter å fylle tida med utover høsten, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer