John Travolta og Olivia Newton-John:

Personlige tragedier og sykdom: Her gjenforenes «Grease»-paret etter 40 år

Børstet støvet av gamle dansetrinn.

1978 og 2018: Olivia Newton-John (69) og John Travolta (64) regnet som et verdens mest ikoniske par på lerretet. Torsdag møttes de igjen, 40 år etter at filmen ble spilt inn. Foto: NTB Scanpix
1978 og 2018: Olivia Newton-John (69) og John Travolta (64) regnet som et verdens mest ikoniske par på lerretet. Torsdag møttes de igjen, 40 år etter at filmen ble spilt inn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da «Grease» hadde kinopremiere i 1978, var det få som trodde at den skulle ende opp som kultfilm og tidenes mest innbringende filmmusikal.

40 år seinere er fortsatt hovedrolleinnhaverne John Travolta (64) og Olivia Newton-John (69) å regne som internasjonale stjerner, som for alltid vil forbindes med det verdenskjente, fiktive tenåringsparet Danny Zuko og Sandy Olsson.

De siste tiåra har skuespillerduoen møttes i offentlige sammenhenger ved diverse anledninger, seinest under lanseringen av et felles julealbum i 2012.

- Tette bånd

Seks år seinere er det ikoniske filmparet igjen foreviget sammen - og alle «Grease»-hjerter gleder seg.

En rekke «Grease»-profiler hadde funnet veien til filmklassikerens gjenforeningsfest i Los Angeles onsdag. Travolta og Newton-John poserte naturlig nok sammen på den røde løperen, der de også børstet støvet av et par dansetrinn for anledningen.

Overfor magasinet People, som like greit har markert jubileet med en egen, glanset «Grease»-spesial, forteller Travolta om det spesielle vennskapet han har med Newton-John.

- Når du deler en sånn suksess sammen, og ingenting har vært større siden, knytter du tette bånd. Jeg har sett henne bli mor, gå gjennom skilsmisse og miste søsteren sin. Selv har hun sett meg bli gift og få barn. Vi har alltid fulgt hverandre og deler mange minner sammen, forteller han til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer