Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse»:

Petter «Katastrofe» Kristiansen ute av «Skal vi danse»

Røk ut etter danseduell mot Stine Brun Kjeldaas. 

RØK UT: Det var Petter «Katastrofe» Kristiansen som røk ut av dansekonkurransen lørdag. Foto: Thomas Reisæter/ Tv2
RØK UT: Det var Petter «Katastrofe» Kristiansen som røk ut av dansekonkurransen lørdag. Foto: Thomas Reisæter/ Tv2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Som alltid på lørdagskveldene var det god stemning, hæler på parketten og flotte kjoler å se i TV2s dansestudio i Nydalen.

Raylee og Alexander Svanberg, Eilev Bjerkerud og Nadya Khamitskaya , Petter «Katastrofe» Kristiansen og Marianne Sandaker , Alex Rosén og Alexandra Kakurina , Stine Brun Kjeldaas og Benjamin Jayakoddy og Markus Bailey og Mai Mentzoni, ble i kveld utfordret i dansestilen Broadway.

I tillegg konkurrerte tre og tre deltakere i gruppedans.

Men selv om ingen av deltakerne ønsker å ende opp med lavest poengsum, for så å gå ut i en danseduell, var det intet unntak i det niende programmet av «Skal vi danse».

Det var Stine Brun Kjeldaas med dansepartner Benjamin Jayakoddy og Petter «Katastrofe» Kristiansen med partner Marianne Sandaker som måtte ut i duell.

Til slutt ble det Petter «Katastrofe» Kristiansen som røk ut av konkurransen.

Alle dommerne var enig i at begge deltakerne gjorde det bra i duellen, men samtlige mente at Brun Kjeldaas gjorde det hakket bedre.

Vil fortsette å danse

Forrige uke var det den smørblide artisten Jenny Jensen (52) og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker (31) som måtte forlate programmet etter at de tapte danseduellen mot Alex Rosén (48) og hans dansepartner Alexandra Kakurina (33).

- Det er trist, men gratulerer til Alex. Gi jernet videre, sa Jenny etter resultatet ble klart.

- Glenn Jørgen har lovet at vi skal fortsette å danse, så vi skal snike oss tilbake i dansestudioet.

Den tidligere skihopperen Roger Ruud (57) var den første som måtte forlate programmet, etterfulgt av værdame Eli Kari Gjengedal (45), blogger Camilla Phil (38), tidligere ishockeyspiller og «Iskrigerne»-profil Glenn Jensen (29) og langrennsløper Kristin Størmer Steira (35).

Gir alt, ofrer alt

Deltakerne av årets «Skal vi danse»-sesong har virkelig lagt ned mye innsats og vilje for å nå lengst mulig i konkurransen.

«Skal vi danse»-deltakeren Eilev Bjerkerud (27) fryktet det verste da han kjente et smertefullt rykk i rumpepartiet under en dansetrening for noen uker siden.

Fjorårets «Farmen»-vinner, som er blant favorittene på danseparketten, hadde pådratt seg en vond strekk, og måtte få behandling.

- Om jeg så må danse i rullestol, så skal jeg danse, sa Eiliv til Dagbladet.

HARD KONKURRANSE: I videoen kan du se de aller verste «Skal vi danse»-skadene gjennom tidene. Video: TV 2 Vis mer

Men han var ikke alene om rumpestrekk.

Også Markus Bailey kunne etter noen uker på parketten avsløre overfor Seoghør.no at han hadde pådratt seg sin første skade.

- Det er hardt. Jeg har fått en strekkskade på rumpa, så treningen går kjempebra, ler han.

Opp i vekt

Flere deltakere opplever at mangfoldige dansetimer på parketten og på trening fører til at de kvitter seg med en del kilo.

Countryartist Jenny Jenssen er blant dem dem som har sett at pila peker nedover på vekta. Hittil har hun gått ned hele åtte kilo.

- For hver kilo jeg har gått ned, føler jeg meg fem år yngre, sier en fornøyd Jenssen.

En annen som har sett at vektpila peker nedover er TV-profil Alex Rosén (48). I likhet med Jenssen har han gått ned åtte kilo.

For tidligere ishockeyspiller Glenn Jensen (29) har ikke kiloene rast av. Snarere tvert imot.

- De fire første ukene gikk jeg opp to-tre kilo. Etter det har jeg ikke turt å veie meg fordi jeg ble så skuffa, sier han til Dagbladet og ler.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!