FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Petter og Vendela: - Ja, vi er kjærester

«Farmen kjendis»-duoen bekrefter til Se og Hør at de er blitt et par.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I flere måneder har ikke Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) lagt skjul på at de har funnet en veldig god tone etter at de møtte hverandre i TV 2- programmet «Farmen kjendis».

Nå bekrefter paret til Se og Hør at de er blitt et par.

- Ja, vi er kjærester, bekrefter både Kirsebom og Pilgaard.

Førstnevnte har også bekreftet forholdet på sin egen Facebook-side i ettermiddag:

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem», skriver Kirsebom.

I april poserte duoen på Se og hørs forside med overskriften «veldig forelsket». Samme måned var de to også til stede da deres gode venn og «Farmen kjendis»-kollega Leif Einar Lothe (47), bedre kjent som «Lothepus», hadde konsert med bandet sitt i Oslo.

- Vi var sammen på «Farmen» i seks uker, og da får man et sånn unikt forhold. Alle er så avhengige av hverandre for å få de ukesoppdragene i boks. Vi må hele tiden samarbeide og sånne ting, så vennskapet er kjempeekte det, sa Pilgaard til Dagbladet den gang.

PÅ FERIE: Se og Hør møtte «Farmen Kjendis»-duoen under oppholdet på den spanske øya. Video: Se og Hør Vis mer

- Er det ikke ganske romantisk at folk er gode venner da? Det er jo en hyggelig greie i seg selv det.

Under årets «Gullruten»-utdeling i Bergen delte Pilgaard og Kirsebom flere kyss foran kamera da de ble fanget inn av programmets «kiss cam».

Pilgaard benyttet for øvrig også anledningen til å kysse «Farmen kjendis»-meddeltaker Tore Petterson, da kameraet kom deres vei.

Det var derimot kysset som kom da kameraet panorerte bort fra dem, som kanskje var mest uventet.

For da linsa var på vei et annet sted, klinte Lothepus og Pilgaard til i Grieghallen.

Vendela Kirsebom har jobbet som modell i hele sitt voksne liv.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

Hun har prydet forsidene til flere av verdens største magasiner og hatt store kampanjer for internasjonale motehus siden hun startet opp som 16-åring.

Å pensjonere seg med det aller første ligger ikke i kortene.

- Jane Fonda jobber fortsatt, og hun er minst 75 år. Mange av modellene som er fra samme generasjon som meg er fortsatt aktive. Det er klart at det blir en annen type modelljobber, som med skjønnhetskremer for eksempel. Men jeg er langt fra stressa, har hun tidligere sagt til Dagbladet.

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom

Petter Pilgaard: Født 20. februar 1980, og kommer fra Bærum.

* Norsk programleder og tidligere deltaker i «Paradise Hotel» i 2009, hvor han også vant.

* Har vært programleder for «Morgenshowet» på NRJ, i tillegg til å være programleder for «Big Brother». I 2010 og 2012 medvirket han også i dokudramaet «Petter elsker Mari» på TV 2 Bliss, sammen med ekskjæresten Mari Haugersveen.

* Ugift, og har ingen barn.

Vendela Kirsebom: Født 12. januar 1967 i Stockholm.

* Tidligere supermodell og programleder på TV3.

* Ble oppdaget som 13-åring i Sverige, og ble senere en internasjonal supermodell. Hun fikk sitt endelige gjennombrudd i 1993, da hun var avbildet på forsiden av Sports Illustrated. Siden har hun hatt store kampanjer for en rekke internasjonale motehus.

* Var gift med den norske næringslivsgründeren Olaf Thommesen fra 1996 til 2007. Sammen har de to døtre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer