Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Petter og Vendela: - Ønsker oss ikke felles barn

«Farmen kjendis»-paret feiret både kjærligheten og sin nye realityserie søndag.

FEIRER KJÆRLIGHETEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom (midten) fikk selskap av Leif Einar Lothe og hans samboer Randi Sørum på premieren til TV 2-serien «Vendela + Petter» søndag. Foto: Espen Solli.
FEIRER KJÆRLIGHETEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom (midten) fikk selskap av Leif Einar Lothe og hans samboer Randi Sørum på premieren til TV 2-serien «Vendela + Petter» søndag. Foto: Espen Solli. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) «Farmen kjendis»-duoen Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) har vært et av Norges omtalte par helt siden romanseryktene begynte å svirre tidligere i år.

I mai bekreftet paret til Se og Hør at de hadde blitt et par.

Nå har forholdet deres blitt til TV-serien «Vendela + Petter», som de feiret med premierefest i Oslo søndag.

- Vendela er enda vakrere på innsiden enn utsiden. Jeg er veldig imponert av hvor mye hun har fått til samtidig, som hun klarer å være avslappet, sier Pilgaard til Dagbladet.

PREMIERE: «Petter + Vendela» har premiere på TV 2 Livsstil på mandag. Her er det første klippet fra episoden, hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer

Paret legger ikke skjul på at de stortrives i hverandres selskap, men har ingen planer om å følge i fotsporene til «Farmen kjendis»-kollega Linni Meister (31), som nylig forlovet seg med kjæresten Niklas Tangen Klein (20).

- Det er veldig hyggelig når to møter hverandre og har lyst til å tilbringe livet sammen. Men vi har vært sammen så kort tid. Jeg får heller la meg inspirere og se hva som skjer, sier Pilgaard.

- Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, sier Kirsebom.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, legger Pilgaard til.

Ønsker ikke barn sammen

Vendela Kirsebom har heller ingen planer om å følge i fotsporene til Janet Jackson, som tidligere i år ble mamma i en alder av 50 år.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn.

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem», skrev Kirsebom, da hun bekreftet forholdet.

Under årets «Gullruten»-utdeling i Bergen delte Pilgaard og Kirsebom flere kyss foran kamera da de ble fanget inn av programmets «kiss cam».

Pilgaard benyttet for øvrig også anledningen til å kysse «Farmen kjendis»-meddeltaker Tore Petterson, da kameraet kom deres vei.

Det var derimot kysset som kom da kameraet panorerte bort fra dem, som kanskje var mest uventet.

For da linsa var på vei et annet sted, klinte Lothepus og Pilgaard til i Grieghallen.

Supermodell

Kirsebom har gjort stor suksess som modell og har tidligere blant annet hatt en stor millionkontrakt med skjønnhetsmerket Elizabeth Arden, som hun synes var utrolig gøy.

Da fikk hun blant annet jobbe med fotografer som Patrick Demarchelier, og være i magasiner som Elle, Vogue og Harper's Bazaar.

Da Dagbladet møtte henne i forbindelse med «Farmen Kjendis» la hun ikke skjul på at det var visse episoder som gikk inn på henne.

- Det blir jo intenst, spesielt når man bor så tett oppå hverandre og det er lite mat. Vi hadde våre krangler, og det var visse episoder som gikk inn på meg, sier hun og fortsetter:

DELTOK I GRISEDÅP: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har to grisunger oppkalt etter seg på Sørlandet, etter at de ble invitert, og takket ja, til å være med på en uhøytidelig seremoni i helga. Video: Inge Kjørrefjord Vis mer

- Men alt i alt var «Farmen» en fantastisk opplevelse, og jeg elsket det. Vi hadde det helt topp, liksom. Med meg som mamma i gjengen, som om de var en flokk med unger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!