Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Uteligger:

«Petter Uteligger»-par røpet babynyhet: - Ja, vi skal bli foreldre for første gang

Lily og Lasse blir foreldre for første gang.

FØRSTE GANG PÅ RØD LØPER: Deltakerne fra «Petter Uteligger - fra gata til Nordkapp» er med på Gullruten i kveld. Lily og Lasse (ytterst til høyre) røpet av de venter barn. Foto: Andreas Fadum
FØRSTE GANG PÅ RØD LØPER: Deltakerne fra «Petter Uteligger - fra gata til Nordkapp» er med på Gullruten i kveld. Lily og Lasse (ytterst til høyre) røpet av de venter barn. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Lasse (34) og Lili (32) traff hverandre under innspillingen av realityserien «Petter Uteligger - fra gata til Nordkapp», der tv-profil Petter Nyquist tok med seg åtte rusmisbrukere på tur.

Paret, som ble kjærester underveis, var invitert til den røde løperen foran kveldens Gullruten-utdeling i Bergen, Der Lily dukket opp med en stor kul på magen.

- Ja, vi skal bli foreldre for første gang. Det er veldig hyggelig, forteller Lasse.

Får en jente

Lily, som har termin 2. august, forteller at paret skal få en jente.

- Vi har ikke tenkt på noe navn ennå, men vi diskuterer et par, sier Lasse, som ikke legger skjul på livet er snudd på hodet etter realitydeltakelsen.

- Begge to er blitt nyktere, og jeg har fått drømmejobben som tømrer. Jeg og Lily har flyttet sammen i ny leilighet, og lever livet. Hadde det ikke vært for Lily, familien og jobben, så hadde jeg antakeligvis havnet utfor igjen.

Både Lily og Lasse synes det har vært rart å kjenne på oppmerksomheten fra publikum etter tv-deltakelsen.

- Det er ikke stress, bare veldig rart, sier Lasse.

Lily skyter inn:

- Men å være på rød løper er en veldig annerledes opplevelse. Masse folk og lyd! Nå satser vi på at vi vinner en pris.

«Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp» er nominert til hele tre priser under årets utdeling.

QUIZ: «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen fikk en utfordring i forkant av Gullruten. Førstnevnte viste også fram kjæresten på den røde løperen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Dukket opp med ny kjæreste

En annen som dukket opp på den røde løperen i kveld var Leo Ajkic, som i kveld kan stikke av med pris for dokumentarserien «Flukt». Serien er nominert to ganger, både i kategorien «Beste dokumentarserie» og «Beste mannlige programleder».

Ajkic kom imidlertid ikke alene på den røde løperen. Med seg hadde TV-profilen nemlig sin nye kjæreste - uten å ville røpe noen detaljer rundt forholdet.

- Jeg er kjæresten, sier hans utkårede til Dagbladet, før paret beveger seg videre på den røde løperen.

NRK-stjernen Anne Lindmo er også blant de mange oppmøtte i kveld. Hun kunne blant annet avsløre til Dagbladet at hun hadde fått god hjelp med antrekket.

- Det er Susanne Hoftun i NRK som har stått bak den. Den er veldig fin, synes jeg, sier hun.

GODE VENNER: Henrik Holm og Tarjei Sandvik Moe var svært populære da de ankom Grieghallen i forkant av Gullruten. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer