Pia Haraldsen og Einar Gelius vil sette skravlerekord

Skal snakke sammen i 24 timer på telefon.

GLEDER SEG: Pia Haraldsen mener selv hun er veldig flink til å snakke på telefonen, og tror hun skal klare å snakke sammenhengende med Einar Gelius i ett døgn. Foto: STELLA PICTURES
GLEDER SEG: Pia Haraldsen mener selv hun er veldig flink til å snakke på telefonen, og tror hun skal klare å snakke sammenhengende med Einar Gelius i ett døgn. Foto: STELLA PICTURESVis mer

(Dagbladet): Et merkverdig verdensrekordforsøk finner sted i Oslo til helga, når fire par skal prøve å slå verdensrekorden i å snakke lenge på mobiltelefon.

Blant dem Pia Haraldsen og Einar Gelius.

- God til å snakke - Jeg ble kontaktet av P4 og Tele2, som lurte på om jeg var interessert. Jeg får mange merkverdige henvendelser, men akkurat dette syntes jeg var kjempekult, sier Pia Haraldsen til Dagbladet.

- Jeg er jo veldig god til å snakke på telefon, legger hun til og ler.

Verdensrekordforsøket skal skje i Oslo førstkommende fredag og lørdag, og arrangeres av mobilselskapet Tele2.

Spørsmål fra publikum For å slå verdensrekorden, må deltakerne snakke i 24 timer. Hver time får de fem minutter pause, men utvover dette kan de ikke være stille sammenhengende i lenger enn ti sekunder.

- Hva har du tenkt til å snakke med Gelius om?

- Vi får snakke om alt mellom himmel og jord, ler Haraldsen.

De to vil få et nytt samtaleemne hver time samtalen pågår, og i tillegg kan publikum sende inn spørsmål via nettstedet verdensrekord.no.

Pers på 5-6 timer - Jeg kjenner ikke Einar fra før, men han er jo flink til å snakke, så hvis jeg blir sliten, satser jeg på at jeg kan lene meg litt på ham, sier Haraldsen.

Tidligere har komikerne Zahid Ali og Shabana Rehman avslørt at de skal delta på rekordforsøket. I tillegg vil to ukjente par delta.

Pia Haraldsens hittil lengste telefonsamtale varte mellom fem og seks timer.

- Hvem var det du snakket med da?

- Hehe, en eks, sier hun.

DELTAR OGSÅ: Shabana Rehman skal snakke med Zahid Ali.

Foto: SIV JOHANNE SEGLEM/ Dagbladet
DELTAR OGSÅ: Shabana Rehman skal snakke med Zahid Ali. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM/ Dagbladet Vis mer