Pia kom uten kjæresten

«Skal vi danse»-Nadya spesialinviterte et knippe norske kvinner.

||| I kveld debuterte «Skal vi danse»-Nadya Khamitskaya (27) som designer med merket Venti Uno på Oslo Fashion Week.

Med seg på motevisningen hadde Khamitskaya fått modeller som Charlotte Thorstvedt og Aleksandra Gabrielle Ørbeck Nilsen.

Stjernespekket I tillegg disse, hadde hun en av OFWs mest stjernespekkede gjesteliste.

Langs første rad satt blant andre Pia Haraldsen, «Charter»-Svein Østvik, programleder Pia Lykke, Mia Gundersen, Margrethe Røed, Linda Johansen, Moods of Norway-designer Simen Staalnacke, Henne-redaktør Ellen Arnstad og Betina Flatland.

Flere av de kjente ansiktene er spesialinvitert av designeren.

- Mange av dem kjenner jeg personlig, men flere av dem er kvinner jeg har invitert fordi jeg synes de passer til mine kjoler. Agnes Kittelsen kjenner jeg for eksempel ikke, men ringte henne av den grunn, sier Khamitskaya til Dagbladet, en drøy time før gjestene meldte sin ankomst.

- Ble smigretBlandt de som var spesielt inviterte, var Pia Haraldsen og Linda Johansen.

- Nadya ringte meg og fortalte at vi hadde møttes en gang og at jeg hadde gitt henne kompliment for en gullkjole hun hadde på seg. Slik hadde jeg blitt en inspirasjonskilde for henne. Jeg ble fryktelig smigret, sier Linda Johansen til Dagbladet.

- Jeg ble spesialinvitert, så nå er jeg spent på Nadyas kolleksjon, sier Pia Haraldsen, for anledningen uten kjæresten Vemund Aarstrand, til Dagbladet.

- Det går bra med kjæresten, men han er ikke spesielt glad i mote og røde løpere, så jeg tok heller med en venninne.