NAKENSKETSJ: Morten Ramm og «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollega Else Kåss Furuseth stilte kliss nakne på Spektrum-scenen i går. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
NAKENSKETSJ: Morten Ramm og «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollega Else Kåss Furuseth stilte kliss nakne på Spektrum-scenen i går. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

- Pilates blir aldri det samme

Else Kåss Furuseth om nakensketsjen i «Morten Ramm fyller Spektrum».

(Dagbladet): Lørdag var det duket for «Morten Ramm fyller Spektrum», et show komikeren har satt opp, på bakgrunn av et veddemål han gjorde med Thomas Giertsen.

Veddemålet gikk ut på at dersom Ramm greier å fylle Spektrum, skal Giertsen stille på reklameplakater for salve mot analkløe.

Med seg på scenen hadde Ramm en rekke kjente fjes, deriblant Anne Marie Ottesen, Thomas «Fingern» Gullestad, Håvard Lilleheie, Claus Lundekvam, Einar Lunde og Elisabeth Andreassen, i tillegg til «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollegaene Else Kåss Furuseth og Jon Brungot.

Kliss nakne på scenen Ramm, Kåss Furuseth og Brungot er vant til å strekke strikken langt i det suksessfulle humorprogrammet, men lørdag viste de at de tør å gå langt - også på scenen.

De tre og Lars Berrum lot nemlig klærne ligge igjen bak sceneteppet, og entret scenen kliss nakne foran et fullsatt Oslo Spektrum, i et slapstickshow med «meksikansk tema».

I sketsjen løp de splitter nakne rundt på scenen til oppspeedet tegnefilmmusikk, badet i mat og danset limbo under bena på hverandre.

Else Kåss Furuseth rullet også på en pilatesball.

- En fest jeg aldri vil glemme - Pilates blir aldri det samme, sier hun til Dagbladet om nakenstuntet.

MEKSIKANSK NAKENLEK: De fire viste seg i all sin prakt for 7000 tilskuere. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Showet holdt til en toer på terningen fra Dagbladets anmelder, og fikk en treer i VG. Likevel later det til at Kåss Furuseth er glad for å ha vært med.

- Morten Ramms fest i Spektrum vil jeg aldri glemme.

PILATES: Else Kåss Furuseth har fått en nytt forhold til pilates etter dette. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer