Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Pimpet opp tvangstrøya

Se Margaret Bergers «nye» Eurovision-kjole.

NY KLESPYNT: Margaret Berger er i Malmö for å øve til den store semifinalen i Eurovision Song Contest. I dag viste hun kjolen sin - i en ny versjon. Foto: Foto: Eurovision.tv/Thomas Hanses (EBU)
NY KLESPYNT: Margaret Berger er i Malmö for å øve til den store semifinalen i Eurovision Song Contest. I dag viste hun kjolen sin - i en ny versjon. Foto: Foto: Eurovision.tv/Thomas Hanses (EBU) Vis mer

(Dagbladet): Margaret Berger (27) stakk av med seieren i den norske MGP-finalen tidligere i høst, og om en uke står hun på scenen i Malmö under den internasjonale semifinalen i Eurovision.

I dag stod hun på scenen i Malmø arena for første gang.

En ny tvist Under prøvende i Malmö i dag fikk Berger føle på hvordan det vil være å stå på den store scenen om en uke. Torsdag 16. mai er det klart for den andre semifinalerunden der Berger skal kjempe om en finalebillett til lørdag 18. mai.

Berger hadde desidert den strammeste kjolen og den dristigste utringning under delfinalen og finalen av MGP i Norge tidligere i år.

Nå har hun pimpet opp kjolen til torsdagens semifinale, og byttet ut gulldetaljer med sølv.

Kjolen har fått diamanter, perler og en haug med sølvdetaljer, og i motsetning til den tidligere versjonen har det blitt tilført skulderpynt på den egendesignet kjolen.

Egendesignet Den hvite egendesigna kjolen ble sydd av kostymedesigneren på NRK, tilpasset Margarets kropp. Selv beskrev hun den som en trangstrøye.

- Den er litt tvangstrøyeaktig. Det viktigste for meg var at den skulle være helt stram, og litt bandasjeaktig. Jeg ville at den skulle sitte helt inntil kroppen, fortalte Berger til Dagbladet da vi fikk se kjolen.

Under de store internasjonale semifinalene i Melodi Grand Prix i Malmø 14. og 16. mai, er Norge er plassert i andre semifinaleheat og skal fremføre som nummer 13 av 17.

- Solid låt Per Sundnes tror ikke at plasseringen har så mye å si i den store sammenhengen. Han har uansett klokkertro på Margaret Bergers bidrag «I Feed You My Love».

- Jeg tror ikke det har noen betydning hvilken rekkefølge Norge kommer i, for låta til Margaret er så solid. Man kan nok regne ut statistisk hvilken plassering som er best, men jeg har hørt alle bidragene, og Margaret stikker seg så ut at hun kommer til å gå videre uansett, sa Per Sundnes til Dagbladet tidligere.

Margaret Berger deltar med låta «Feed You My Love», som er skrevet av artisten Karin Park og det norsksvenske produsentteamet Machopsycho, som tidligere har jobbet med artister som Justin Timberlake, Pink og Backstreet Boys.