Julia Roberts:

Pinlig skrivefeil førte til grov Julia Roberts-overskrift

Avisa legger seg flat.

TABBE: Nylig fikk superstjerna Julia Roberts erfare hvordan noe så ufarlig som en skrivefeil kan totalforandre et budskap. Foto: NTB Scanpix
TABBE: Nylig fikk superstjerna Julia Roberts erfare hvordan noe så ufarlig som en skrivefeil kan totalforandre et budskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I pressen går det fort for seg, og i kampens hete kan dette i noen tilfeller føre til både fakta- og skrivefeil. Både Dagbladet og VG har opp gjennom åra klart å trykke flere ufullstendige setninger, feilstavede ord og liknende, noe leserne ofte er raske med å påpeke.

Selv i noen av verdens største aviser, der man kanskje skulle tenke at det er ansatt mennesker ene og alene for å luke bort rusk, hender det at det forekommer enkelte feil. Visse bommerter er bare morsomme, mens andre kan gjøre at en setning får en helt annen mening enn det som opprinnelig var tiltenkt.

Det fikk nylig superstjerna Julia Roberts (51) erfare. Hun stilte opp i et intervju med avisa The Post-Journal, som er tilknyttet Jamestown i New York, for å fortelle om hvordan livet er nå om dagen.

Annen betydning

Avisa bestemte seg for å lande på tittelen: «Julia Roberts Finds Life And Her Roles Get Better With Age» - som på norsk kan oversettes til at hun med åra mener både livet og rollene hennes blir bedre. Problemet var bare at den ovennevnte tittelen aldri kom på trykk, i hvert fall ikke slik den originalt skulle stå skrevet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer