Lady Gabriella Windsor:

Pippa dukket opp i eksens bryllup

Lady Gabriella Windsor giftet seg lørdag med Pippa Middletons eks.

GIFTET SEG: Lady Gabriella Windsor giftet seg lørdag ettermiddag med Thomas Kingston (t.v). Én av gjestene vekker derimot store mengder oppsikt. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Lady Gabriella Windsor giftet seg lørdag ettermiddag med Thomas Kingston (t.v). Én av gjestene vekker derimot store mengder oppsikt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag, lørdag den 18. mai, ble det tredje kongelige bryllupet på under et år arrangert i St. George's Chapel i Windsor. I mai i fjor giftet prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) seg, og i oktober var det prinsesse Eugenie (29) og Jack Brooksbank (33) som lovet hverandre evig troskap i kapellet.

På lørdag var det Lady Gabriella Windsor (38) sin tur. Hun er for tida på 52. plass i den britiske tronfølgen, fordi hun er datter av prins (76) og prinsesse (74) Michael av Kent. Hennes foreldre er noen av det britiske kongehusets mest kontroversielle medlemmer, en vei enkelte av barna også har valgt å følge.

Lady Gabriella er derimot nokså uskyldig, og er ansett som en favoritt i kongehuset. Det var derfor kanskje ikke så rart at flere medlemmer, deriblant dronning Elizabeth og prins Harry, dukket opp da hun lørdag giftet seg med finansmannen Thomas Kingston.

Eks som gjest

Én av gjestene skiller seg derimot ut. I bryllupet dukket nemlig Pippa Middleton (35) opp sammen med ektemannen James Matthews (43). For å forstå hvorfor i alle dager hertuginne Kates søster skulle være bedt til et kongelig bryllup som dette, må vi se på historien som ligger noen år tilbake i tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer