Snakker ut om livet i rampelyset

Pippa Middleton er lei av å bli stemplet som «partygirl»

- Jeg prøver å ikke ta det personlig. 

SNAKKER UT: Pippa Middleton forteller at livet i rampelyset ikke alltid har vært lett. Nå vil hun motbevise alle fordommene mot henne. Foto: David Fisher /NTB Scanpix.  
SNAKKER UT: Pippa Middleton forteller at livet i rampelyset ikke alltid har vært lett. Nå vil hun motbevise alle fordommene mot henne. Foto: David Fisher /NTB Scanpix.   Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da prins William giftet seg med sin kjæreste Kate Midddleton i april 2011, skjøt kjendisstatusen til Kates søster, Pippa Middleton, i været.

I et intervju med Daily Mail snakker Pippa nå ut om livet i rampelyset, fem år etter bryllupet som gjorde henne verdenskjent. Hun har skrevet sin andre kokebok for å samle inn penger til hennes hjertesak, en veldedighetsorganisasjon for hjertesykdommer, og prøver å bruke kjendisstatusen sin til å hjelpe andre.

Blir forfulgt

Det var ikke bare det at søsteren hennes giftet seg med prinsen av England som gjorde at Pippa Middleton ble kjent for verden. Brudens søster viste seg nemlig fram i en tettsittende, utringet hvit kjole, og spesielt Pippas bakdel fikk massiv oppmerksomhet.

- Nå har jeg jo hatt et par år hvor man blir vant til å være i rampelyset. Jeg har hatt mange episoder hvor jeg har blitt forfulgt av fotografer, eller de har gjemt seg bak biler og gatehjørner og hopper fram for å ta bilde, forteller hun i intervjuet.

I motsetning til sin søster, har ikke Pippa noen form for vakthold eller medierådgivere. Hun forteller til Daily Mail at hennes forlovede, den 41-år gamle millionæren James Matthews, har vært en stor støtte.

- Jeg prøver å ikke ta det personlig alt som står skrevet, det er bare en del av livet jeg må deale med. Men jeg ville ha løyet om jeg sa at det ikke påvirker meg i det hele tatt sier hun.

Lei av fordommer

Å være forlovet med en mangemillionær og ha direkte tilknytning til kongehuset gjør at mange har fordommer mot Pippa Middleton. Selv prøver hun å gjøre alt for å motbevise at hun er en bortskjemt «partygirl»

- Folk ser bare på meg som en person med tusen privilegier. De tror ikke at jeg jobber, at jeg bare er på overklasse-eventer - en «partygirl» uten noen form for substans.

Nå håper hun at noen av fordommene kan bli snudd, både med å stå fram i pressen og ved å fortelle litt om seg selv i sin nye kokebok.

Selv bruker Pippa dagene på å sykle fra hennes forlovers hjem i Chelsea, London, til et kontor hun har leid i South Kensington. Hun skriver artikler for «Waitrose Kitchens» og for magasinet «Vanity Fair», ved siden av flere jobber for veldedighetsorganisasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer