- Planen er å holde ut lengst mulig

Se bildene fra bryllupsfesten!

(Dagbladet): Til tross for regnvær i hovedstaden lørdag ettermiddag, så ikke det dårlige været ut til å påvirke bryllupsgjestene til Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen.

Iført glitter og stas ankom gjestene i minibusser fra Hotel Continental til Ris kirke, hvor vielsen startet 16.00.

Én av dem som virkelig så fram til en storslått fest var Petter Stordalen som kom hånd i hånd med sin kone Gunhild Melhus.

- Dette blir fantastisk! Planen er å holde ut lengst mulig, sier Stordalen før han forsvinner inn i kirka.

- Moro Også meglernestor Jan Petter Sissner så fram til en uforglemmelig aften.

- Dette blir jævla moro!

Etter at siste gjest hadde ankommet kirka, kom også bruden i sin vakre kjole designet av Ove Harder Finseth. Sammen med forloveren Sølje Bergmann gikk de inn i kirka, før dørene ble lukket.

Bergmanns ektemann, skuespiller Stig Henrik Hoff forklarer til Dagbladet at kona tok på seg ansvaret med stor ydmykhet.

- Selvsagt synes hun er det kult å være forlover. Det er helt fantastisk, sier Hoff til Dagbladet.

- Hvordan blir festen i kveld da?

- Det sier seg selv at dette blir en kanonfest. Så blir det nok dansing på bordet, sier han lattermildt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere av kjendisene som ville vise støtte til paret på deres store dag var blant andre Se og Hør-redaktør Ellen Arnstad, skuespiller Gitte Witt og aksjetrader og investor Torstein Tvenge.

Millionfest Selve festen finner sted på Theatercafeen i Oslo, og ifølge Dagens Næringsliv har paret leid hele Hotel Continental for anledningen, hvor gjestene skal bo fra lørdag til søndag.

Lørdag formiddag har vinduer og dører på Theatercafeen blitt barrikadert, slik at både presse og andre personer ikke vil få mulighet til innsyn på kveldens arrangement.

Etter det Dagbladet kjenner til er det eventbyrået Off Piste som står bak planleggingen av festen. Kundene deres er kjent for å være rike, berømte og kongelige.

Ifølge Dagens Næringsliv solgte Off Piste fester og andre arrangementer for nærmere 85 millioner kroner i 2011. Prislappen på denne bryllupsfeiringen vil komme opp i rundt tre millioner kroner.

Alle gjestene blir servert mat og drikke av ypperste klasse, hvor middagen blir en norsk rett sammen med gode årgangsviner og champagnen Dom Pérignon.