Melania Trump:

- Planlegger å forsvinne

En omgangsvenn av den tidligere presidentfruen mener hun er klar for å gå under jorda.

SISTE GLIMT?: Melania Trump er visstnok klar for å trekke seg tilbake fra rampelyset. Her fra ektemannens siste tale som president. Foto: Carlor Barria/Reuters/NTB
SISTE GLIMT?: Melania Trump er visstnok klar for å trekke seg tilbake fra rampelyset. Her fra ektemannens siste tale som president. Foto: Carlor Barria/Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

USA har fått sin 46. president, og førstedame Jill Biden har med det flyttet inn i Melania Trumps (50) gemakker.

Med sistnevnte ute av det ærverdige regjeringsbygget kan man lure på hva hun skal ta seg til nå (og hvordan juledekorasjonene blir framover).

Som avgått president følger det med noen goder, som Secret Service-beskyttelse ut livet og en saftig pensjonsutbetaling.

USA-ekspert og forsker ved Norce Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde har forklart til Dagbladet at presidentpar normalt trekker seg tilbake til en luksuriøs politisk pensjonisttilværelse.

- Ekspresidenter blir i dag pensjonister når de går av. De har aldri en ny jobb etterpå. De prøver heller å tjene penger ved å holde taler og skrive biografi. De driver gjerne valgkamp for sitt parti en gang iblant, men presidentparet lever generelt et veldig behagelig og avslappet liv etter presidentskapet, har han forklart.

Vil fokusere på sønnen

Og det kan virke som om Melania Trump har planer om å nettopp trekke seg tilbake. En omgangsvenn og sosietetsskribent fra New York, R Couri Hay, sier nemlig i et intervju med The Times at hun ser fram til et liv som hjemmeværende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer