Gunilla Persson:

Planlegger bryllup - mangler brudgom

Hollywoodfrua drømmer om et prinsessebryllup.

GIFTEKLAR: Gunilla Persson har allerede planlagt drømmebryllupet. Nå mangler hun bare en mann å gifte seg med. Foto: TV3 / Susanne Kindt
GIFTEKLAR: Gunilla Persson har allerede planlagt drømmebryllupet. Nå mangler hun bare en mann å gifte seg med. Foto: TV3 / Susanne Kindt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gunilla Persson (60), kjent fra blant annet «Svenske Hollywoodfruer», fortalte nylig til Hänt at hun hadde en flørt på gang med en mann som bor i huset ved siden av henne.

Den hittil ukjente mannen jobber ifølge hollywoodfrua som lege, men det er ikke bare ham hun har et godt øye til. Til Expressen forteller Persson at hun dater flere menn om dagen, men det stopper ikke der:

Hun er også klar for å gifte seg.

Problemet er bare at 60-åringen mangler en brudgom, da hun er nødt til å bestemme seg for hvem av mennene hun vil satse på framover.

- Det er ikke verdt å nevne noen navn, men jeg kan si at jeg møter flere samtidig, ikke noen eksklusivt som er verdt å satse på helt ennå i alle fall, forteller Persson til Expressen.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Prinsessebryllup

60-åringen forteller til den svenske avisa at hun veldig gjerne ønsker å bli noens kone innen de neste åra.

Det er ingen fare for at bryllupet vil forbigå i stillhet, da hun forsikrer om at hun ønsker å sende det på tv.

Persson har også allerede begynt å planlegge drømmebryllupet, og røper at hun vil gifte seg i kirken.

- Jeg er utrolig romantisk langt ut i fingertuppene. Jeg vil ha et klassisk, veldig vakkert, prinsesseliknende bryllup med slør og slep og alt sånt.

Men til tross for at planleggingen er i gang, og at hun ønsker å gifte seg snart, er Persson tydelig på at det må føles riktig. Og da må hun finne den rette mannen.

TAKKER GUD: Sorgen blir raskt snudd til ren glede da Gunilla finner ut at det ikke er hennes katt, men nabokatten som ble funnet død i ruinene etter brannen. Video: TV 3 Vis mer

- Jeg er ikke forelska i noen, og jeg vil være det. Man må bli det for å kunne spinne videre på relasjonen, sier hun.

Tidligere har Persson på Instagram utdypet hvorfor hun dater flere:

«Kjære venner. Å date flere samtidig er klokt om man vil ha et bryllup som sluttmål, og når tiden kjennes knapp», skrev 60-åringen i oktober.

SNAKKER UT: Gunilla Persson sier hun føler seg mobbet i alle sesongene av «Svenske Hollywoodfruer». Video: MTG Sverige Vis mer

Turbulent ekteskap

Den frittalende hollywoodfrua bor sammen med dattera Erika (17) og mora Iris i Los Angeles. Noen langvarige forhold har ikke Persson hatt på mange år nå, men hun har derimot vært gift en gang tidligere.

I 1984 møtte Persson eksmannen Stephen Liville på et skuespillerkurs, og de giftet seg et halvt år seinere. Etter seks år som mann og kone skilte de seg i 1990, og etter alt å dømme skal ekteskapet ha vært noe turbulent.

Linville har nemlig tidligere fortalt til Expressen at hun var vanskelig å leve med, og at hun ikke var snill.

- Hun var ikke snill. Hun klaget mye, og havnet i trøbbel hele tida. Hun pleide å skrike på meg om nettene slik at jeg ikke fikk sove. I ettertid, da jeg gikk på jobb, fikk hun sin søvn, sa han til den svenske avisa i 2018.

Persson uttalte på sin side at hennes side av saken vil komme fram i en kommende selvbiografi.

- Min livshistorie kommer til å bli publisert i selvbiografien, for sannheten kan lett vris om på i intervjuer, skrev Persson i en SMS til Expressen den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer