Robbie Williams:

Plateaktuelle Robbie Williams: Sexbløff, rusproblemer og homorykter

Ti år etter at en av Europas største entertainere ville legge opp, er han tilbake. Men hva er igjen av Robbie Williams nå?

NYTT ALBUM: Den britiske popkongen Robbie Williams (42) slapp sitt ellevte musikkalbum før helga. Her fra en opptreden forrige måned. Foto: Xposure / NTB Scanpix
NYTT ALBUM: Den britiske popkongen Robbie Williams (42) slapp sitt ellevte musikkalbum før helga. Her fra en opptreden forrige måned. Foto: Xposure / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter å ha holdt en lavere profil de siste åra, er den britiske popkongen Robbie Williams (42) tilbake i rampelyset med full styrke.

Den energiske og usjenerte engelskmannen, som har smeltet utallige pikehjerter siden gjennombruddet på midten av 90-tallet, slapp sitt ellevte studioalbum før helga - som har fått det passende navnet «The Heavy Entertainment Show».

For er det noe Robbie Williams virkelig kan, så er det vel å underholde?

«Let Me Entertain You»

- Hele hans karriere oppsummeres egentlig gjennom det som etter mitt syn er den største hiten hans, nemlig «Let Me Entertain You». Han har en vanvittig utstråling på scenen, og er kjent for sine elleville show, forteller popkulturekspert Ingeborg Heldal til Dagbladet.

Tidligere musikkjournalist og nåværende kulturredaktør i Dagbladet, Sigrid Hvidsten, var fagdommer da Robbie Williams var tema i ungdomsversjonen av spørreprogrammet «Kvitt eller dobbelt» for ti år siden.

At Williams i større grad er en entertainer enn en musiker, er ikke til å komme bort fra, mener hun.

- Popstjernekvaliteten hans er det absolutt ingenting å si på, men nå er det lenge siden han har sluppet en minneverdig låt. Det er ingen tvil om at jobben kommer med et datostempel, og Robbie Williams’ karriere har vært dalende siden 2006, sier Hvidsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer