DREPT: Den tidligere Playboy-modellen Christina Carlin-Kraft ble onsdag funnet drept i sitt eget hjem. Foto: Instagram
DREPT: Den tidligere Playboy-modellen Christina Carlin-Kraft ble onsdag funnet drept i sitt eget hjem. Foto: InstagramVis mer

Playboy-modell funnet drept i eget hjem

Politiet etterforsker nå drapet.

Den tidligere Playboy-modellen Christina Carlin-Kraft (36) ble den 22. august funnet død i sitt eget hjem i Ardmore, Pennsylvania.

Politiet i byen forteller ifølge BBC at hun ble funnet i første etasje rundt klokka kvart over ni onsdag kveld, og ble raskt erklært død på stedet.

Dødsårsaken er allerede fastslått. 36-åringen ble kvalt, og politiet har nå satt i gang en drapsetterforskning. Leiligheten hun ble funnet i eies av kjæresten hennes, som hun ifølge Philadelphia Inquirer skal ha vært i et forhold med i flere år.

Etterforsket innbrudd

Politiet skal angivelig ha etterforsøket et innbrudd og tyveri i leiligheten da de oppdaget liket. Dette ble anmeldt av modellen selv i helga. Politiet skal ha funnet noen av eiendelene hennes i en annen del av byen, og møtte opp ved boligen for å gi dem tilbake til henne. Det var da de fant modellen død.

INGEN ARRESTERT: Modellen hadde først anmeldt et tyveri hos seg selv i helga. Da politiet kom for å returnere noen av de stjålne eiendelene onsdag, fant de henne død. Foto: Instagram
INGEN ARRESTERT: Modellen hadde først anmeldt et tyveri hos seg selv i helga. Da politiet kom for å returnere noen av de stjålne eiendelene onsdag, fant de henne død. Foto: Instagram Vis mer

Ifølge politikilder skal overvåkningsvideoer fra området vise en mann som forlater leiligheten, både etter innbruddet lørdag og etter drapet onsdag. Det er ennå ingen som er arrestert i forbindelse med saken, men politiet forteller at de leter etter mannen videoene viser.

Modellen vokste opp i Northfield-området, og har ved siden av modelljobben også tatt arbeid som interiørdesigner. Flere familiemedlemmer har nå fortalt til pressen at de er sjokkert over hva som har skjedd, og sier at 36-åringen vil bli savnet stort.

Måtte i retten

Hun har tidligere jobbet for det nevnte herremagasinet, Vanity Fair, Maxim og L'Oreal, ifølge hennes egen CV på modellnettstedet Model Mayhem. Der skriver hun også at hun liker å være modell for badetøy og «smakfullt undertøy».

Selv om hun ikke er en av de mest ikoniske eller velkjente Playboy-modellene, skapte hun i 2016 overskrifter i USA da hun måtte i retten. Hun ble anklaget for å ha slått en restaurantsjef på New Yorks Upper West Side, etter en krangel om en regning.

New York Post fulgte rettssaken, og kunne i september samme år melde at aktoratet hadde bestemt seg for å droppe siktelsen mot modellen, dersom hun de kommende seks månedene holdt seg unna trøbbel.

Ellers har 36-åringen levd et relativt skjermet liv siden da. Sist hun poserte for Playboy var i 2009. Da kunne hun fortelle at hun drømte om å bo på Manhattan mens hun jobbet som hemmelig spion.