Dani Mathers gjorde narr av naken dame (70) som dusjet:

Playboy-modell siktet for «body shaming»-snap

29-åringen risikerer seks måneder i fengsel etter å ha tatt bilde av en eldre dame i garderoben.

I HARDT VÆR: Playboy-modellen Dani Mathers fikk krass kritikk da hun gjorde narr av en eldre, naken kvinne på Snapchat i sommer. Nå risikerer hun å havne i fengsel. Her er hun avbildet sammen med Playboy-redaktør Hugh Hefner i mai 2015. Foto: Charley Gallay/Getty Images for Playboy/AFP/ NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Playboy-modellen Dani Mathers fikk krass kritikk da hun gjorde narr av en eldre, naken kvinne på Snapchat i sommer. Nå risikerer hun å havne i fengsel. Her er hun avbildet sammen med Playboy-redaktør Hugh Hefner i mai 2015. Foto: Charley Gallay/Getty Images for Playboy/AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidligere i år fikk Playboy-modellen Dani Mathers (29) mye oppmerksomhet etter at hun spredde et nakenbilde av en 70 år gammel dame på Snapchat.

Den amerikanske 29-åringen gjorde narr av kvinnen ved å ta et snikbilde av henne mens hun dusjet i garderoben på et treningssenter.

Deretter delte hun bildet med følgerne sine på Snapchat sammen med en «selfie» der hun prøver å se sjokkert ut, fulgt av teksten: «Hvis ikke jeg kan gjøre dette synet usett, kan ikke dere det heller».

Nå er Mathers blitt siktet for å ha spredt «body-shaming»-snappen av den eldre kvinnen. Det melder BBC.

Kan havne i fengsel

Politiet i Los Angeles har valgt å sikte Playboy-modellen for å ha krenket 70-åringens privatliv.

Mathers risikerer opptil seks måneder i fengsel dersom hun blir funnet skyldig i ugjerningen. Hun må dessuten betale en bot på 1000 dollar, eller omlag 8000 kroner, hvis hun blir dømt i saken.

Mathers, som i 2015 ble kåret til «Playmate of the Year», tok bildet uten samtykke fra den eldre kvinnen før hun la det ut på det sosiale mediet Snapchat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer