Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Pleier kjærligheten på romantisk tur i USA

- Den vakreste kvinnen i verden.

PÅ REISEFOT: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er for tidea i USA, hvor de også får tid til å pleie kjærligheten. Foto: Daryl Henderson / NTB Scanpix
PÅ REISEFOT: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er for tidea i USA, hvor de også får tid til å pleie kjærligheten. Foto: Daryl Henderson / NTB ScanpixVis mer

Det har gått over en måned siden det ble kjent at prinsesse Märtha Louise (47) hadde funnet kjærligheten med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44).

Forholdet har skapt mye blest og bred omtale i pressen, og mange har blant annet kritisert paret for kvakksalveri. Kritikken skøyt enda mer fart da det ble kjent at det nyforelska paret sammen skulle legge ut på en norgesturné under navnet «Prinsessen og sjamanen», der mange tok til orde for at prinsessa drev med en noe uheldig rolleblanding.

Nå har prinsessa og hennes kjære dratt på ferie - til USA. De befinner seg for tida i New York, hvor de ser ut til å pleie kjærligheten med hverandre innimellom jobb og andre forpliktelser.

I en rekke innlegg på Instagram sin historiefunksjon, har Märtha Louises nye kjæreste lagt ut flere bilder og videoer av paret fra byen som aldri sover.

PÅ TUR: Durek Verrett har lagt ut en rekke bilder i sosiale medier fra USA-turen deres. Foto: Durek Verrett / Instagram
PÅ TUR: Durek Verrett har lagt ut en rekke bilder i sosiale medier fra USA-turen deres. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

- Den vakreste kvinnen i verden

I en videosnutt Verrett nylig lastet opp på Instagram, kunne man se de to sitte sammen i en sykkeltaxi i «The Big Apple» - og de ser tydelig forelsket ut. 44-åringen kom også med en kjærlighetserklæring til sin prinsesse.

- Dette er den vakreste kvinnen i verden, sier Verrett inn i kameraet.

HET OMFAVNELSE: Prinsessa og kjæresten skjulte ikke sin begeistring for hverandre. Foto: Durek Verrett / Instagram
HET OMFAVNELSE: Prinsessa og kjæresten skjulte ikke sin begeistring for hverandre. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

Märtha Louise smiler begeistret og gir en tommel opp til kjæresten i videoen.

- Jeg elsker deg, vennen, sier han videre.

Prinsessa og Verrett har den siste tida vært i USA, og lørdag 29. juni deltok de i en samtale knyttet til arrangementet «Mandela Mile» i den amerikanske byen.

I SYKKELTAXI: Det forelskede paret tok seg en tur med sykkeltaxi under oppholdet i New York. Foto: Durek Verrett / Instagram
I SYKKELTAXI: Det forelskede paret tok seg en tur med sykkeltaxi under oppholdet i New York. Foto: Durek Verrett / Instagram Vis mer

«Mandela Mile» foregikk i Mondrian Park - og paret har inviterte også publikum til å delta på arrangementet. Både prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har delt innlegg om eventet på sine Instagram-profiler.

«Mandela Mile» er en slags veldedighetsmarsj som skal retter mot Mandela-dagen, og sjamanen har skrevet på sin profil at han og Märtha Louise ønsker å bidra til å fjerne folks «blokkeringer» under arrangementet.

Bryllup i Danmark

Det er ingen tvil om at prinsessa og Verrett har vært på farten den siste tiden. De var blant annet i London sammen i starten av juni, der de deltok på en foredragssamtale.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

Rett etter at kjærestenyheten ble kjent og etter at sjamanen hadde besøkt Norge for første gang, dro paret utenlands, og første stopp var kongelig bryllup i Danmark i midten av mai.

Siden den gang har det vært langt mer stille fra paret, men for ei snau uke siden ble forholdet igjen omtalt i mediene - da Verretts tidligere kjæreste, Hank Greenberg (47), kommenterte ekskjærestens nye forhold for første gang.

I NORGE: Prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, Durek Verrett, er i Norge for første gang etter at de avslørte kjærestenyheten. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Verrett ble av mange oppfattet som en kontroversiell figur da forholdet til prinsessen ble kjent, blant annet fordi han tjener store summer på sine påståtte spirituelle evner. Han har for øvrig en rekke Hollywood-navn på kundelista, som blant andre Gwyneth Paltrow og Kelly Rutherford.

- Ingenting fint å si

Det var i 2007 at Durek Verrett fant kjærligheten med massøren Hank Greenberg fra Los Angeles - og de var i et forhold helt fram til 2015. Greenberg har holdt en lav profil etter at ekskjærestens nye romanse ble kjent, men lot seg intervjue av Daily Mail i slutten av mai.

I intervjuet får Greenberg blant annet spørsmål om hvilket forhold han har til Durek Verrett i dag. Svaret må sies å være noe todelt:

- Jeg elsker Durek inderlig og ønsker ham alt godt, men jeg har ingenting fint å si om ham, sa han.

KJÆRESTER: Märtha Louise og Durek Verrett har fått mye oppmerksomhet siden forholdet deres ble kjent. Her avbildet i København i mai. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Märtha Louise og Durek Verrett har fått mye oppmerksomhet siden forholdet deres ble kjent. Her avbildet i København i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

47-åringen påpekte at han mener «eksen har et enormt talent», og at han tror på hans misjon. Likevel:

- Jeg har vondt for å tro på at han er ekte, basert på mine personlige erfaringer med ham, fortsatte Greenberg.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i mai, la ikke Durek Verrett skjul på at han forelsker seg i både kvinner og menn.

- Tiltrekkes jeg av menn? Ja. Tiltrekkes jeg av kvinner? Ja, men det er basert på kjærlighet. Det er maskulinitet og femininitet i både kvinner og menn, og jeg står for kjærlighet uavhengig av kjønn, sa han i intervjuet.