Ashley Graham:

«Plus size»-modellen er lei av å bli hyllet for selvtilliten sin

- Slitsomt at jeg alltid må snakke om hvor modig jeg er bare fordi cellulittene henger utenfor.

IRRITERT: Supermodellen Ashley Graham forteller hun at hun er lei av å bli hyllet for selvtilliten sin, bare fordi det ikke forventes at hun skal være stolt.Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Supermodellen Ashley Graham forteller hun at hun er lei av å bli hyllet for selvtilliten sin, bare fordi det ikke forventes at hun skal være stolt.Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2016 at supermodellen Ashley Graham (30) for alvor ble kjent da hun dukket opp på forsiden av magasinet Sports Illustrated sin badetøyutgave, som den aller første «plus size»-modellen.

Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet ovennevnte magasin og det prestisjetunge magasinet Vogue, har 30-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller.

Hun har blitt hyllet av både utenlandske og norske eksperter for å stå fram som et godt forbilde, men nå er hun lei av at hun stadig må snakke om hvor modig hun er for å vise at hun er komfortabel i sin egen kropp.

- Det er slitsomt

I et intervju med Fashion Week, gjengitt av The Independent, forteller hun at hun er lei av å bli hyllet for selvtilliten sin, bare fordi det ikke forventes at hun skal være stolt.

- Det er ganske slitsomt at jeg alltid må snakke om hvor modig jeg er for å stille opp i bikini bare fordi cellulittene henger utenfor, forteller hun, og trekker fram det verste spørsmålet hun altfor mange ganger blir spurt om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer