Natalie Wood:

Politiet anser mystisk Hollywood-dødsfall som «mistenkelig»

- Han var den siste personen som var med Natalie før hun forsvant, sier politietterforsker.

EKTEMANNEN: Hollywood-stjerna Natalie Wood var gift med skuespiller Robert Wagner fra 1972 og fram til hennes død i 1981. Foto: AP / NTB scanpix
EKTEMANNEN: Hollywood-stjerna Natalie Wood var gift med skuespiller Robert Wagner fra 1972 og fram til hennes død i 1981. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 1981 ble filmstjerna Natalie Wood funnet død i sjøen ved Santa Catalina Island utenfor Los Angeles. Hun ble 43 år gammel.

Dagen etter at stjerna var på båttur med ektemannen Robert Wagner, skuespiller Christopher Walken og skipperen Dennis Davern langs kysten i California, ble hun funnet død ikledd en rød jakke og en nattkjole.

Etter en to uker lang etterforskning, ble det erklært at dødsårsaken var en ulykke. I 2011 gjenopptok politiet imidlertid saken, og året etter ble dødsårsaken endret fra «ulykke» til «ubestemt», ifølge CBS News.

Natt til fredag opplyser politiet i Los Angeles om at de nå anser det som et mistenkelig dødsfall, etter at nye vitner har meldt seg, ifølge AP.

De forteller at et nytt vitne skal ha hørt skriking, og lyder av at noe knuste fra parets lugar. Andre vitner skal også ha sett en mann og en kvinne krangle på båten.

Nye teorier

Nyheten kommer like etter at politiet fortalte at Woods daværende ektemann, Robert Wagner, etterforskes som mistenkt i saken.

Dette kommer fram i et intervju etterforsker i saken, John Corina, har gjort i «48 Hours»-dokumentaren «Natalie Wood: Death in Dark Water», ifølge CBS News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer