Armie Hammer:

Politiet koblet inn i skandalen

Skandalen rundt skuespiller Armie Hammer spinner videre.

POLITI: Lokalt politi har avhørt Armie Hammer etter at en seksualisert video av en kvinne ble delt på hans private Instagram-konto. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB
POLITI: Lokalt politi har avhørt Armie Hammer etter at en seksualisert video av en kvinne ble delt på hans private Instagram-konto. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det stormet rundt «Call Me By Your Name»-stjerna Armie Hammer (34). I en rekke meldingsutvekslinger på Instagram som etter sigende stammer fra 34-åringen - kommer det fram at Hammer tilsynelatende omtaler seg selv som kannibal.

Meldingene ble angivelig sendt fra hans verifiserte konto, men Hammer har ikke bekreftet eller avkreftet direkte at han selv har sendt meldingene. Skandalen har allerede begynt å få konsekvenser for skuespilleren, og i forrige uke trakk han seg fra filmen «Shotgun Wedding», der han hadde en sentral rolle.

Det var en anonym konto på Instagram som fikk skandalen rundt skuespilleren til å rulle. Kontoen delte det som skal være Hammers oppsiktsvekkende seksuelle fantasier med offentligheten.

Avhørt av politiet

Nå har politiet også vært i kontakt med filmstjerna, får Page Six bekreftet. Bakgrunnen er imidlertid ikke de ovennevnte meldingene, men en video Hammer skal ha publisert på det som skal være hans hemmelige Instagram-konto - av en kvinne i undertøy i en hotellseng på Caymanøyene, åpenbart tatt i en seksuell setting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer