Avicii er død:

Politiet offentliggjør nye detaljer om Aviciis dødsfall

Ikke mistanke om noe kriminelt.

GÅTT BORT: Avicii ble verdensberømt som DJ, remixer og albumprodusent, og toppet listene i en rekke land gjennom flere år - med låter som «Fade into Darkness», «Hey Brother» og «Wake Me Up». Den 28 år gamle svensken ble av mange regnet som en pionér innenfor elektronisk dansemusikk. Foto: NTB Scanpix
GÅTT BORT: Avicii ble verdensberømt som DJ, remixer og albumprodusent, og toppet listene i en rekke land gjennom flere år - med låter som «Fade into Darkness», «Hey Brother» og «Wake Me Up». Den 28 år gamle svensken ble av mange regnet som en pionér innenfor elektronisk dansemusikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sjokknyheten om at en av verdens mest framgangsrike EDM-artister har gått bort, i en alder av bare 28 år, traff verden like før klokka halv åtte fredag forrige uke.

Tim Bergling, bedre kjent som Avicii, døde mens han var på ferie i Midtøsten. Politiet i Muskat i Oman har siden holdt kortene tett til brystet.

I dag sendte politiet ut en pressemelding i forbindelse med 28-åringens plutselige bortgang.

Ifølge Expressen kan det lokale politiet fortelle at to obduksjoner er blitt gjort, og at de kan bekrefte at ikke noe kriminelt har skjedd. I pressemeldinga bekrefter politiet også at Avicii ble funnet død på et hotell i Muskat.

Det er foreløpig få som vet dødsårsaken til den unge artisten. Politiet i Muskat har tidligere opplyst overfor SVT at de er kjent med hva som har forårsaket Aviciis tidlige bortgang, men at de ikke ønsker å gå ut med denne informasjonen til media.

Sleit med helsa

For to år siden opplyste den svenske artisten i et langt åpent brev, til sine fans på eget nettsted, at han kommer til å gi seg med turnélivet.

- Jeg vet at jeg er velsignet med å være i stand til å reise rundt i verden og gjøre dette, men jeg har for lite tid til livet til den ekte personen bak artisten, skrev han, og la til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer