Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Politiet rev hjemmet til «Slumdog»-stjerne

Og slo med bambusstokk.

REV HUSET: «Slumdog»-stjernen Azharuddin Mohammed Ismail og familien står nå uten et sted å bo etter at myndighetene rev huset deres.Foto: AP Photo/Gautam Singh/Scanpix
REV HUSET: «Slumdog»-stjernen Azharuddin Mohammed Ismail og familien står nå uten et sted å bo etter at myndighetene rev huset deres.Foto: AP Photo/Gautam Singh/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Den indiske filmen «Slumdog Millionaire» ble årets Oscar-vinner, noe som endret livet til mange av skuespillerne i filmen.

I ettertid har det likevel kommet flere uheldige historier om flere av de yngste skuespillerne, som i all hovedsak fortsatt bor i slumområdene i Mumbai.

En av disse er Azharuddin Mohammed Ismail, som tidligere i år ble slått offentlig av faren da han ikke ville gi intervjuer. Som om ikke det var nok, har han nå fått sitt hjem revet av byens myndigheter, skriver BBC.

Det meldes at politiet slo Ismail med bambusstokker, før de førte ham ut av huset. Guttens familie skal ifølge myndighetene ha okkupert statseid grunn sammen med flere andre familier.

Familiens skur, som besto av plastpresenninger og bambusstokker, lå i slummen nær Østre Bandra i Mumbai. Nå sier skuespillerens mor at hun ikke vet hva som vil skje med familien.

- Huset vårt er blitt ødelagt av myndighetene. Vi er ikke tilbudt noen alternative overnattingsmuligheter. Tidligere sa myndighetene at de ville gi oss et hus, men jeg tror ikke det vil skje lenger, sier Shamim Ismail til BBC.

Uma Shankar Mistry, representant for politiet, sier til BBC at de bare rev ned midlertidige og ulovlige hjem som nylig hadde blitt satt opp ved siden av slummen. Området var opprinnelig tiltenkt en offentlig hage.

KJENTE FJES: Her viser Azharuddin Mohammed Ismail (til høyre) og hans medskuespiller Rubina Ali fram klær designet av Ashima & Leena Singh i New Delhi. Foto: AP Photo/Mustafa Quraishi/Scanpix
KJENTE FJES: Her viser Azharuddin Mohammed Ismail (til høyre) og hans medskuespiller Rubina Ali fram klær designet av Ashima & Leena Singh i New Delhi. Foto: AP Photo/Mustafa Quraishi/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling