Marion Ramsey:

«Politiskolen»-stjerne døde

Skuespilleren og sangeren døde torsdag i sitt eget hjem.

FILMSTJERNE: Marion Ramsey var med i seks av sju «Politiskolen»-filmer. Her fra den sjette, «City Under Siege». Foto: Warner Bros. / Kobal / REX / NTB
FILMSTJERNE: Marion Ramsey var med i seks av sju «Politiskolen»-filmer. Her fra den sjette, «City Under Siege». Foto: Warner Bros. / Kobal / REX / NTB Vis mer
Publisert

Filmserien «Politiskolen» var svært populær på 80-tallet, og fulgte en gjeng politistudenter som ikke helt passet inn på skolen. Gjennom sju filmer fulgte man den ambisiøse gjengen i deres mange strabaser.

I filmene var det flere av karakterene som ble byttet ut, og nye kom inn. Marion Ramsey var imidlertid å se som den søte og forsiktige Laverne Hooks gjennom de seks første filmene.

Torsdag kom en trist beskjed til fansen: Skuespilleren døde samme dag i sitt eget hjem i Los Angeles - 73 år gammel.

Det skriver nettstedet Deadline, som forteller at dødsbudskapet kommer fra hennes management, Roger Paul Inc. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, men hun skal ha vært syk over en lengre periode.

BETJENT HOOKS: Marion Ramsey gjorde flere gjesteopptredener som signaturrollen sin i ettertid. Foto: Moviestore/REX/NTB
BETJENT HOOKS: Marion Ramsey gjorde flere gjesteopptredener som signaturrollen sin i ettertid. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

Før hun fikk signaturrollen i politifilmene, gjorde hun karriere på Broadway. Ramsey jobbet som skuespiller i både film og tv fram til 2018.

Ifølge Deadline etterlater Ramsey seg en bror.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer