Ricky Martin har forlovet seg:

Popstjerna avslørte frieri i tv-intervju

Skal gifte seg med sin 11 år yngre kjæreste.

RING PÅ FINGEREN: I vår viste Ricky Martin (t.h) for første gang fram kjæresten på et arrangement i Brasil. Nylig gikk artisten ned på kne og fridde. Foto: Andre Penner / AP Photo/ NTB Scanpix. 
RING PÅ FINGEREN: I vår viste Ricky Martin (t.h) for første gang fram kjæresten på et arrangement i Brasil. Nylig gikk artisten ned på kne og fridde. Foto: Andre Penner / AP Photo/ NTB Scanpix.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter litt mer enn ett år som kjærester planlegger latinosangeren Ricky Martin (44) bryllup med sin kjære, svenske Jwan Yosef (32).

Dette avslørte artisten selv til Ellen DeGeneres (58) da han gjestet showet hennes onsdag.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelpose hvor ringene lå, delte han med publikum, ifølge People.com.

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte sangstjerna, og la til:

- Det var veldig vakkert. Og han svarte ja.

Kortvarig romanse

Paret viste seg offentlig sammen for første gang i april under amfAR Inspiration Gala i Sao Paulo i Brasil.

Den gang holdt duoen hender og klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre mens de poserte for fotografene foran presseveggen.

Martin, som sto frem som homofil for seks år siden, avslørte ikke noe om når bryllupet vil stå da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer