Ricky Martin har forlovet seg:

Popstjerna avslørte frieri i tv-intervju

Skal gifte seg med sin 11 år yngre kjæreste.

RING PÅ FINGEREN: I vår viste Ricky Martin (t.h) for første gang fram kjæresten på et arrangement i Brasil. Nylig gikk artisten ned på kne og fridde. Foto: Andre Penner / AP Photo/ NTB Scanpix. 
RING PÅ FINGEREN: I vår viste Ricky Martin (t.h) for første gang fram kjæresten på et arrangement i Brasil. Nylig gikk artisten ned på kne og fridde. Foto: Andre Penner / AP Photo/ NTB Scanpix. Vis mer

Etter litt mer enn ett år som kjærester planlegger latinosangeren Ricky Martin (44) bryllup med sin kjære, svenske Jwan Yosef (32).

Dette avslørte artisten selv til Ellen DeGeneres (58) da han gjestet showet hennes onsdag.

- Vi har akkurat forlovet oss. Jeg fridde, og jeg var skikkelig nervøs. Men jeg gikk ned på knærne og tok ut en liten fløyelpose hvor ringene lå, delte han med publikum, ifølge People.com.

- I stedet for å spørre «Vil du gifte deg med meg?» sa jeg «Jeg har noe til deg. Jeg har lyst til å tilbringe resten av livet mitt med deg». Da sa han: «Hva er spørsmålet?» og jeg spurte «Vil du gifte deg med meg?» fortalte sangstjerna, og la til:

- Det var veldig vakkert. Og han svarte ja.

PÅ TURNÉ: Ricky Martin er for tiden aktuell med sin «One World Tour 2016». Her er han på scena i La Paz i Bolivia sammen med en av danserne sine 6. november. Foto: Martin Alipaz / EPA / NTB Scanpix
PÅ TURNÉ: Ricky Martin er for tiden aktuell med sin «One World Tour 2016». Her er han på scena i La Paz i Bolivia sammen med en av danserne sine 6. november. Foto: Martin Alipaz / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Kortvarig romanse

Paret viste seg offentlig sammen for første gang i april under amfAR Inspiration Gala i Sao Paulo i Brasil.

Den gang holdt duoen hender og klarte ikke å ta øynene vekk fra hverandre mens de poserte for fotografene foran presseveggen.

Martin, som sto frem som homofil for seks år siden, avslørte ikke noe om når bryllupet vil stå da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

I 2008 ble «Nobody Wants to Be Lonely»-sangeren alenefar til tvillingsønnene Valentino og Matteo (8) via surrugatmor, og han har aldri lagt skjul på at han elsker tilværelsen som pappa.

- Jeg har ikke en barnevakt. Jeg gjør dette alene fordi jeg ikke har lyst til å gå glipp av et eneste øyeblikk, har Martin tidligere fortalt People.

Saken ble først publisert på Seoghør.no.