Kylie Minogue:

Popstjerna brøt forlovelsen etter ett år

Kylie Minogue og hennes nesten 20 år yngre forlovede har gått hvert til sitt.

SKRINLEGGER BRYLLUPSPLANENE: Etter skriverier fra flere tabloidaviser, har Kylie Minogue gått ut og bekreftet at hun og forloveden Joshua Sasse ikke er sammen lenger. Foto: Richard Young/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
SKRINLEGGER BRYLLUPSPLANENE: Etter skriverier fra flere tabloidaviser, har Kylie Minogue gått ut og bekreftet at hun og forloveden Joshua Sasse ikke er sammen lenger. Foto: Richard Young/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I februar i fjor kom nyheten om at Kylie Minogue (48) hadde forlovet seg med sin 20 år yngre skuespiller-kjæreste, Joshua Sasse (29).

Nå, et knapt år senere, forteller «I Should Be So Lucky»-sangeren at de to har brutt forlovelsen sin. Bruddnyheten kommer få uker etter Minogue uttalte at hun ønsket å ta forlovedens etternavn etter bryllupet.

Minogue tar bladet fra munnen og bekreftet bruddet på Instagram-kontoen sin fredag formiddag, norsk tid.

I innlegget takker hun fansen for støtten og skriver at hun og Sasse kun ønsker det beste for hverandre:

«Takk for deres kjærlighet og forståelse etter nyheten om at Josh og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Vi ønsker kun det beste for hverandre mens vi begir oss mot nye horisonter» skriver Minogue til et bilde av en vakker soloppgang.

Tradisjonell kunngjøring

Det ferske Instagram-innlegget til popstjerna slår beina under skriveriene til den britiske tabloidavisa The Sun, som hevder at bruddet var alt annet enn gjensidig og vennskapelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer