Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kylie Minogue:

Popstjerna brøt forlovelsen etter ett år

Kylie Minogue og hennes nesten 20 år yngre forlovede har gått hvert til sitt.

SKRINLEGGER BRYLLUPSPLANENE: Etter skriverier fra flere tabloidaviser, har Kylie Minogue gått ut og bekreftet at hun og forloveden Joshua Sasse ikke er sammen lenger. Foto: Richard Young/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
SKRINLEGGER BRYLLUPSPLANENE: Etter skriverier fra flere tabloidaviser, har Kylie Minogue gått ut og bekreftet at hun og forloveden Joshua Sasse ikke er sammen lenger. Foto: Richard Young/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I februar i fjor kom nyheten om at Kylie Minogue (48) hadde forlovet seg med sin 20 år yngre skuespiller-kjæreste, Joshua Sasse (29).

Nå, et knapt år senere, forteller «I Should Be So Lucky»-sangeren at de to har brutt forlovelsen sin. Bruddnyheten kommer få uker etter Minogue uttalte at hun ønsket å ta forlovedens etternavn etter bryllupet.

Minogue tar bladet fra munnen og bekreftet bruddet på Instagram-kontoen sin fredag formiddag, norsk tid.

I innlegget takker hun fansen for støtten og skriver at hun og Sasse kun ønsker det beste for hverandre:

«Takk for deres kjærlighet og forståelse etter nyheten om at Josh og jeg har bestemt oss for å gå hver til vårt. Vi ønsker kun det beste for hverandre mens vi begir oss mot nye horisonter» skriver Minogue til et bilde av en vakker soloppgang.

Tradisjonell kunngjøring

Det ferske Instagram-innlegget til popstjerna slår beina under skriveriene til den britiske tabloidavisa The Sun, som hevder at bruddet var alt annet enn gjensidig og vennskapelig.

Avisa hevder nemlig at bruddet skyldtes at Minogue mistenkte at forloveden var utro mot henne med en skuespillerkollega.

Selv nevner ikke 48-åringen disse spekulasjonene med ett ord i innlegget sitt på Instagram.

Minogue og Sasse offentliggjorde forlovelsen sin med en kunngjøring i den britiske avisa The Daily Telegraph, i samme stil som forlovelsene til henholdsvis «Sherlock»-stjerna Benedict Cumberbatch (40) og Spice Girls-medlem Geri Halliwell (44).

GODE TIDER: På ARIA Music Awards i november var både Joshua og Kylie iført t-skjorter for likekjønnet ekteskap i Australia. Foto: Dylan Robinson / Newspix / REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GODE TIDER: På ARIA Music Awards i november var både Joshua og Kylie iført t-skjorter for likekjønnet ekteskap i Australia. Foto: Dylan Robinson / Newspix / REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Kjempet for likekjønnet ekteskap

Etter at australske Minogue og britiske Sasse forlovet seg, erklærte paret at de ønsket å vente med å gifte seg til Australia har innført likekjønnet ekteskap.

- Jeg vil fortelle dere i dag på mine og hennes vegne at så lenge likekjønnet ekteskap ikke er lovlig i Australia vil vi ikke gifte oss, sa Joshua Sasse i tv-programmet «Sunrise» i fjor høst.

Det er Sasse, kjent fra serien «Galavant», som står bak «Say I Do Down Under»-kampanjen, som setter fokus på at ekteskap mellom personer av samme kjønn skal bli lovlig i Australia.

Mens de var sammen, måtte paret for øvrig tåle mye skriverier om aldersforskjellen på nesten 20 år.

- Det er helt tilfeldig hvem du møter og forelsker deg i. Og så elsker de deg, og du føler livet er bedre fordi dere er sammen. Jeg er veldig lykkelig, sa Minogue til Daily Mirror før jul i 2015, få måneder etter at forholdet ble kjent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling