Pink:

Popstjerna i hjemmeulykke

Et forsøk på å få julestemning gikk ikke helt veien for tobarnsmora.

KJIPT ÅR: 2020 har ikke akkurat vært popstjerna Pinks år. Foto: Ian West / Pa Photos
KJIPT ÅR: 2020 har ikke akkurat vært popstjerna Pinks år. Foto: Ian West / Pa Photos Vis mer
Publisert

Popstjerna Pink (41) hvis egentlige navn er Alecia Beth Moore har i likhet med mange andre hatt et tøft år. I april delte stjerna at hun og sønnen Jameson (3), hadde testet positivt for coronaviruset.

Det delte 41-åringen selv i et innlegg på Instagram med sine over sju millioner følgere. I innlegget meddelte stjerna at hun hadde testet positivt to uker i forveien, og at de i etterkant hadde testet negativt og var friskmeldt fra det alvorlige viruset.

Uheldig

Lørdag deler imidlertid artisten et lengre innlegg på Instagram hvor hun oppsummerer året sitt.

Der kommer det fram at det ikke bare har vært coronasmitte artisten har vært utsatt for i år, men også en brukket ankel og en stafylokokkinfeksjon.

«Som om å overleve corona ikke var nok for dette «drittsmørbrødet» av et år. Vel, jeg fikk tatt ut stingene mine etter å ha tørket et vinglass, det gikk bra. Så ble jeg frisk etter min aller første stafylokokkinfeksjon - uten grunn. Så jeg tenkte at jeg like så godt kunne brekke ankelen min», skriver hun innledningsvis.

Ifølge Lommelegen er stafylokokker en vanlig bakterie som vi kan ha på huden eller i slimhinner. Vanligvis merker vi ikke at de er der, men av og til kan de gi infeksjoner, som regel ufarlige hudinfeksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer