HEMMELIG MØTE: Zara Larsson og kronprinsesse Victoria møttes i all hemmelighet til lunsj. Det avslører artistens mor på Facebook. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG MØTE: Zara Larsson og kronprinsesse Victoria møttes i all hemmelighet til lunsj. Det avslører artistens mor på Facebook. Foto: NTB scanpixVis mer

Zara Larsson:

Popstjerna møtte kronprinsessa i hemmelighet

Zara Larsson ble bedt på lunsj til kronprinsessas familie.

(Dagbladet): Den svenske popstjerna Zara Larsson har tatt Norden med storm. 19-åringen, kjent for låter som «Lush Life» og «Never Forget You», har brukt de siste månedene på å spille foran tusenvis av mennesker og å gjøre flere store intervjuer med pressen.

Popstjerna, som er strømmet flere hundre millioner ganger på diverse tjenester, har det med å skape overskrifter. Nylig avslørte hun overfor VG at hun har funnet kjærligheten med modellen Brian Whittaker, og hun skaper stadig ofte overskrifter med sine innlegg på sosiale medier.

Denne gangen er det imidlertid et hemmelig møte med Sveriges best kjente familie som skaper oppstyr. Artisten var på besøk hos kronprinsesse Victoria og prins Daniel på Haga slott, og det spekuleres i hvorfor en 19 år gammel popsensasjon ble invitert på kongelig besøk.

Vage svar

Svenske medier som Expressen, Aftonbladet og Svensk Damtidning har omtalt saken. Det var på mandag at popstjerna dukket opp på Haga slott for å møte de to svært offentlige skikkelsene i den svenske kongefamilien. Lille prins Oskar var også til stede under møtet.

Artistens mamma, Agnetha Larsson, valgte å forevige øyeblikket. På Facebook la hun ut et bilde av den rojale sammenkomsten, som flere fansider på Instagram seinere republiserte.

Zara and her mother (@agnethalarsson) visited the Prince and the Princess of Sweden (3rd july 2017)

Et innlegg delt av Zara Larsson (@zarapictures)

Til Aftonbladet forteller informasjonssekretær Ulrika Näsholm at møtet skjedde denne uka, og at det var i form av en privat lunsj. Flere detaljer vil hun ikke røpe overfor den svenske avisa.

Larssons mor kan imidlertid fortelle overfor samme avis at dette ikke har noen sammenheng med kronprinsessas kommende 40-årsdag, som går av stabelen den 14. juli.

RØDMER: Den svenske popstjerna avslørte i sin egen podkast, «Sanningens mammor», at hun er forelska. Her får hun spørsmål om den utkårede av Expressens reporter. Video: Expressen Vis mer

- Nei, jeg kan fortelle at hun ikke skal opptre på bursdagsfeiringen. Vi skal i bryllup til min nevø. Hun fikk derimot spørsmål, men takket nei. Familien kommer først, sier Agnetha Larsson og fortsetter:

- Vi traff dem, og jeg var med som støtte. Mer informasjon om dette her kommer nok lenger fram i tid, forklarer hun.

Ifølge Svensk Damtidning er det ikke uvanlig at Victoria og Daniel ber kulturpersonligheter hjem til seg selv, til lunsjer og middager. Det gjør de for å holde seg oppdatert og for å vise en interesse i Sveriges blomstrende kulturliv.

STJERNESKUDD: For andre gang fikk det svenske stjerneskuddet Zara Larsson opptre hos Ellen DeGeneres. Denne gangen sammen med Ty Dolla $ign, for å framføre låta «So Good». Video: TheEllenShow med tillatelse fra TV3 Vis mer

Hyllet kona

Når kronprinsesse Victoria neste uke fyller 40 år, vil det i den forbindelse bli sendt et større tv-intervju med henne på SVT, sammen med sin ektemann prins Daniel.

Ifølge det svenske underholdningsnettstedet Hänt vil programmet, som sendes i Sverige på hennes bursdag 14. juli, blant annet ta for seg hvordan kronprinsessen ble rammet av spiseforstyrrelser på slutten av 90-tallet.

Intervjuet vil også ta for seg parets hverdag sammen med barna, samt temaer som verken prinsen eller kronprinsessen har snakket om i offentligheten tidligere.

Ifølge Hänt blir det blant annet en emosjonell affære for prins Daniel idet han forteller om hvordan paret møttes, og spesielt om hva han setter størst pris på ved sin kone.

- I møte med mennesker synes jeg hun er helt unik. Hun får virkelig mennesker til å føle seg sett, og hun skaper en utrolig atmosfære hvor enn hun går, sier prins Daniel i intervjuet.

43-åringen trekker deretter fram et eksempel for å underbygge hva han mener. Paret var på reise i et fattig område i utlandet, da kronprinsesse Victoria skal ha løftet opp et lite, underernært og sykt barn fra gata.

- Hun har en utrolig varme ved seg, noe som gjør henne til en utrolig person, sier prinsen og forsøker å holde tilbake tårene.