Robin Thicke:

Popstjernen i sorg etter tapet av skuespillerfaren

Robin Thicke deler åpenhjertig om sin avdøde far, Alan Thicke. 

I SORG: Popstjerna Robin Thicke mistet faren sin for en ukes tid siden. Nå snakker han åpenhjertig ut om den vanskelige tida og den fine minneseremonien. Foto: NTB scanpix
I SORG: Popstjerna Robin Thicke mistet faren sin for en ukes tid siden. Nå snakker han åpenhjertig ut om den vanskelige tida og den fine minneseremonien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Forrige uke kom beskjeden om at den kanadiske skuespilleren Alan Thicke (69) hadde gått bort. Han var kjent fra flere serier og filmer, spesielt ABC-serien ved navn «Growing Pains».

Den 13. desember døde han av et brått hjerteinfarkt, mens han spilte hockey i California. Begravelsen ble holdt den 19. desember, og flere store stjerner fløy inn for å ta en siste avskjed med skuespilleren.

Foruten å være skuespiller, var han kjent som faren til popstjerna Robin Thicke (39). «Blurred Lines»-sangeren er like kjent for sin musikk som for juridiske problemer rundt den.

Han og Pharrell ble i fjor vår funnet skyldig i å ha plagiert den nevnte låta, fra Marvin Gaye. Nå er 39-åringen i sorg etter tapet av faren.

- Veldig trist

Det skriver The Los Angeles Times.

- Det var selvfølgelig veldig trist, men vi hadde alle både glimt og håp i øynene, fordi det hadde han også. Vi var glade for å være med hverandre og for at han sørget for at så mange av oss holdt kontakten, sier popstjerna til avisa.

Det var i forbindelse med minnemarkeringen for faren at 39-åringen snakket med storavisa. Der fortalte han at flere store stjerner hadde flydd inn for å ta et siste farvel med den folkekjære, kanadiske skuespilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer