<strong>POPULÆRT PAR:</strong> Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott stiller sammen på forsida av Playboy. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRT PAR: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott stiller sammen på forsida av Playboy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kylie Jenner:

Poserer naken for Playboy

Følger i storesøster Kim Kardashian Wests fotspor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2007 skapte Kim Kardashian West (38) store overskrifter da hun poserte naken for Playboy kun iført perlekjeder.

Realitystjernen, som i dag er firebarnsmor, hevdet den gang at hun sa ja til tilbudet for å være et godt forbilde for andre jenter.

- Jeg gjorde det fordi jeg ikke er en av de syltynne jentene. Jeg føler at dagens jenter trenger å se en normal kropp, fortalte hun til The New York Daily News.

Videre avslørte hun at det var moren og manageren, Kris Jenner (63), som overtalte henne til å stille i bladet.

- Mamma fikk meg faktisk til å gjøre det! Jeg tror hun lever litt gjennom meg.

Nå, tolv år seinere, har lillesøsteren Kylie Jenner (22) gjort det samme. Det avslører hun selv tirsdag ved å dele en «sneak peak» fra fotoshooten på sin egen Instagram-profil.

DRAMATISK: Det gikk ikke helt som planlagt da Kourtney Kardashian fikk fikset håret sitt før en tilstelning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Det forteller de om i serien «Keeping Up With The Kardashians». Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

Stolt storesøster

På bildet hun har delt på sosiale medier poserer hun sammen med kjæresten Travis Scott (28), som også er far til datteren Stormi (1 1/2).

Mens Jenner stiller kliss naken, har rapperen på seg jeans, men viser likevel fram sin veltrente og tatoverte overkropp:

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

- Når Houston møter LA, har den unge milliardæren skrevet som tekst til bildet - som også er tagget Playboy og har emneknaggen #KommerSnart

Paret stiller på forsida av bladets høstutgave, og ifølge Playboy selv er denne utgaven dedisert til nytelse.

«Det er en feiring av ting som bringer oss glede: Sex, kunst, mat, musikk, spirituell kontakt, reise, cannabis og samfunn,» står det blant annet.

Det er fotografen Sasha Samsonova, som lenge har jobbet som Kylies fotograf, som har tatt coverbildene, mens Travis Scott har stått for den kreative prosessen.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I skrivende stund har 22-åringens Instagram-bilde fått nærmere ti millioner likerklikk, og en rekke stjerner har kommentert.

Khloé Kardashian (35) er tydeligvis svært imponert over lillesøsterens bilde og har postet en rekke kommentarer.

«Ohhhhhhhhh good morning!», «Wow» og «Ok», er bare noen av beskjedene hun har skrevet.

Angret på nakenforside

Tre år etter at storesøster Kim Kardashian West stilte naken for Playboy uttalte hun at hun ikke skulle ha gjort det.

- Jeg angrer på at jeg stilte opp for Playboy. Det var ukomfortabelt. Moren min ba meg om å gjøre det, og sa at de kanskje aldri ville spørre meg igjen. «Showet er ikke på lufta ennå. Ingen vet hvem du er. Gjør det, så vil du få tatt alle disse vakre bildene du kan se på når du kommer på min alder», fortalte hun, ifølge Contact Music.

Det skremte henne likevel ikke til å kle av seg på forsida av et magasin igjen.

I etterkant har hun nemlig både kastet klærne for Harper's Bazaar og Paper.

Bildene av en naken Kim med et champagneglass på baken i Paper i 2014, fikk virkelig nettet til å koke.

Magasinet innrømmet også selv den gang at de håpet at de dristige fotografiene ville skape så mye aktivitet på internett at det ville stoppe opp.

- Kim er en av personene som får nettet til å koke. Hun var derfor et naturlig valg, da vi satte oss målsettingen om å få internett til å bryte sammen i forbindelse med vår vinter-utgave, skrev Paper på sin nettside den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer