Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Oscar-utdelingen:

Poserte sammen på rød løper for første gang

Joggedress, høye splitter og glitter dominerte på Oscar-festen.

SJELDENT SYN: Kendall Jenner (23) og Caitlyn Jenner (69) poserte sammen på den røde løperen for første gang. Foto: NTB Scanpix
SJELDENT SYN: Kendall Jenner (23) og Caitlyn Jenner (69) poserte sammen på den røde løperen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oscar-utdelinga blir sett på som årets største begivenhet for mange av verdens store stjerner, og natt til mandag gikk den 91. prisutdelingen i kjent stil av stabelen i Dolby Theatre i Los Angeles.

Også den årlige Vanity Fair-festen ble arrangert etter utdelinga, og tradisjonen tro fortsatte stjernene Hollywoods aller største festkveld der.

Lady Gaga (32) var blant dem som kastet glans over Oscar-festen i Beverly Hills, men hun var langt fra alene om å få oppmerksomhet på Vanity Fair-løperen.

Kom med pappa

Supermodellen Kendall Jenner (23) dukket nemlig opp sammen med Caitlyn Jenner (69). Dette var første gang de viste seg på en rød løper sammen etter at modellens far ble til Caitlyn, og de to så ut til å nyte hverandres selskap.

På den årlige Vanity Fair-festen pleier kleskoden å være hakket dristigere enn på den ultraglamorøse Oscar-løperen, og i år var intet unntak.

POSERTE SAMMEN: Kendall Jenner og faren Caitlyn Jenner så ut til å nyte hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
POSERTE SAMMEN: Kendall Jenner og faren Caitlyn Jenner så ut til å nyte hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kendall, som sjelden er redd for å vise hud, dukket derfor opp i en kjole der lite var overlatt til fantasien.

Og til tross for det noe oppsiktsvekkende antrekket var det liten tvil om at Caitlyn var stolt av dattera si. Mens Kendall poserte for fotografene, stod nemlig 69-åringen tålmodig på sidelinja og så på det hele.

Imidlertid var det ikke bare Kendall som stilte opp sammen med Caitlyn på Vanity Fair-løperen. Det gjorde også Caitlyns «livspartner» Sophia Hutchins (22). Duoen, som har skapt en rekke overskrifter med forholdet sitt, poserte arm i arm foran fotografene.

HØY SPLITT: Kendall Jenner er ikke fremmed for å dukke opp med sjokkerende antrekk, og denne gangen var intet unntak. Foto: NTB Scanpix
HØY SPLITT: Kendall Jenner er ikke fremmed for å dukke opp med sjokkerende antrekk, og denne gangen var intet unntak. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nygift

Året 2019 har allerede vist seg å være et kjærlighetens år, og den stripete løperen var derfor full av både forelskede og nygifte par.

Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) er et av Hollywoods favorittpar, og nylig kom nyheten om at de hadde gitt hverandre sine ja i all hemmlighet.

Det var derfor knyttet stor forventning til parets første Vanity Fair-fest sammen som ektepar, og fansen ble ikke skuffet. I en nydelig paljettkjole og klassisk smoking poserte de side om side for fotografene, og paret så svært lykkelige ut.

Også i fjor dukket de opp på den stjernespekkede Vanity Fair-festen sammen - for første gang på seks år.

Men Miley og Liam var ikke det eneste paret som stilte på festen som nygifte. Nick Jonas (26) og hans kone Priyanka Chopra (36) strålte sammen på den stripete løperen, mens de tullet og lo seg gjennom hele seansen.

TULLETE: Priyanka og Nick tullet og lo foran fotografene, og så svært forelsket ut. Foto: NTB Scanpix
TULLETE: Priyanka og Nick tullet og lo foran fotografene, og så svært forelsket ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NYGIFT: Miley og Liam så svært lykkelige ut da de poserte foran fotografene på festen. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Miley og Liam så svært lykkelige ut da de poserte foran fotografene på festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret giftet seg i et storslått bryllup i Priyankas hjemland, India, i desember.

Uten forloveden

Det er hele to år siden Hollywood fikk et nytt stjernepar, da Jennifer Lopez (49) og Alex «A-Rod» Rodriguez (43) ble kjærester.

Kjærligheten blomstrer stadig mellom dem, og Lopez, som ofte stjeler oppmerksomheten på den røde løperen, ankom nattens fest hånd i hånd med sin kjære.

TO ÅR: J.Lo og A-Rod, bedre kjent som Jennifer Lopez og Alex Rodriguez har vært et par i to år. Foto: NTB Scanpix
TO ÅR: J.Lo og A-Rod, bedre kjent som Jennifer Lopez og Alex Rodriguez har vært et par i to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Et annet par som også så svært forelsket ut, var Oscar-nominerte Amy Adams (44) og ektemannen Darren Le Gallo (44). Paret møttes allerede i 2001, og er nå et av de parene i Hollywood som har vært sammen med hverandre lengst.

En som derimot dukket opp uten nyforloveden sin var Orlando Bloom (42). Han forlovet seg nemlig med artisten Katy Perry (34) på selveste Valentinsdagen.

Saken fortsetter under videoen.

VURDERER KJOLENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer årets Oscar-kjoler, og noen falt mer i smak enn andre. Video: Getty Images Entertainment Video / Jonas Scheie Hammer Vis mer

Dukket opp i joggedress

Nattens festligheter regnes for å være en av de mest glamorøse gjennom året, og det var derfor knyttet store forventninger til hvilke antrekk stjernene kom til å velge. De aller fleste valgte å gå for det glamorøse, men det var én som skilte seg ut.

Komiker og skuespiller Melissa McCarthy (48) valgte nemlig å dukke opp i en Adidas-joggedress, sammen med ektemannen Ben Falcone (45).

JOGGEDRESS: Melissa McCarthy og ektemannen Ben Falcone dukket opp i matchende joggedresser fra Adidas på festen. Foto: NTB Scanpix
JOGGEDRESS: Melissa McCarthy og ektemannen Ben Falcone dukket opp i matchende joggedresser fra Adidas på festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er ikke mindre glamorøst for meg folkens, jeg har doblet antall diamanter. Jeg føler meg fantastisk, spøkte hun til Entertainment Tonight, ifølge Harper's Bazaar.

Det var imidlertig ikke noen mangel på glamorøse klesvalg, og de aller fleste valgte å holde seg til kleskoden.

Både fjær, høye splitter og dype utringninger var en tydelig gjenganger hos damene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!