I FLYDRAMA: Etter at rapperen Post Malone vant pris under nattens VMA, har han nå havnet i flydrama. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
I FLYDRAMA: Etter at rapperen Post Malone vant pris under nattens VMA, har han nå havnet i flydrama. Foto: Shutterstock/ NTB ScanpixVis mer

Post Malone:

Post Malone måtte nødlande: - Kan ikke tro hvor mange som ønsket meg død

Privatflyet som hadde rapperen Post Malone om bord måtte nødlande.

Den amerikanske rapperen Post Malone (23) var blant de verdensaktuelle musikkstjernene som hadde tatt turen til Radio City Music Hall i natt, der MTV Music Video Awards, fant sted.

Han var også blant de heldige som kunne forlate utdelingen med en pris i hånda da han ble vinneren i kategorien «årets sang» for låta «Rockstar».

I kveld var imidlertid rapperen i flydrama.

Ifølge flere internasjonale medier måtte privatflyet med rapperen om bord snu kort tid etter avgangen i New Jersey. Grunnen skal være at to av flyets dekk punkterte under avgang.

Måtte nødlande

Like før 22.00 norsk til nødlandet flyet ved Stewart International Airport i New York.

Etter landingen tok rapperen selv til Twitter:

- Jeg har landa, folkens. Takk for deres bønner. Kan ikke tro hvor mange som ønsket meg død på denne nettsiden. Fuck dere. Men ikke i dag, skriver Post Malone.

Flyet som var på vei til London, skal ifølge nyhetsbyrået AP, først ha forsøkt å nødlande etter å ha sirkulert en halv time over New Jersey.

Etter å ha planlagt en nødlanding på flyplassen Teterbro, skal flyet ha blitt dirigert videre til Westfield Barnes Airport, Massachusetts. Deretter skal det ha blitt sendt videre til Stewart International Airport i New York, ettersom denne flyplassen skal ha vært bedre rustet til å håndtere en nødlanding av luksusflyet.

Flyet skal være av flytypen Gulfstream IV.

Saken fortsetter nedenfor.

MED AEROSMITH: I natt opptrådde Post Malone sammen med Aerosmith under VMA. Foto: Pa Photos/ NTB Scanpix
MED AEROSMITH: I natt opptrådde Post Malone sammen med Aerosmith under VMA. Foto: Pa Photos/ NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet TMZ melder at omdirigeringen av flyet skal ha skjedd for at det skal kunne kvitte seg med drivstoff, noe som ville føre til en tryggere landing. Nettstedet har også et lydopptak som skal være av flyets pilot. I opptaket hører man piloten si at de ikke vil omtale det som noen alvorlig situasjon.

Det skal angivelig ha vært totalt 17 passasjerer om bord på flyet.

Flere av rapperens fans skal ha samlet seg på flyplassen før flyet landet, men ingen av Post Malones representanter skal ha kommentert hendelsen.

- Dette er sykt

Da rapperen for få timer siden kunne motta den prestisjetunge prisen under Music Video Awards, var det en ydmyk Post Malone som entret scenen.

- Når du legger deg så drømmer du kanskje om å vinne og når man først kommer hit så husker man ikke et ord av hva man skal si. Tusen takk. Takk til familien, takk til crewet mitt- alle som har vært en del av denne låta, skal rapperen, ifølge People, ha uttalt fra scenen, og la til:

- Helt ærlig, ikke på hundre millioner år ville jeg kunne drømme om å skulle oppleve dette, dette er helt sykt for meg. Tusen takk, alle sammen. Tusen takk.

Etter å ha mottatt prisen opptrådte rapperen med gruppa Aerosmith.