Frank Andersson er død:

Pratet med eksmannen rett før han døde: - Jeg fikk en dårlig magefølelse

Frank Andersson og ekskona Jeanette Bouvin Nygren fikk ordnet opp i skilsmissekrangelen rett før Andersson døde.

FORSONING: Frank Andersson og ekskona Jeanette Bouvin Nygren snakket sammen rett før Andersson døde, men rakk ikke å møtes. Foto: NTB Scanpix
FORSONING: Frank Andersson og ekskona Jeanette Bouvin Nygren snakket sammen rett før Andersson døde, men rakk ikke å møtes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag ble det kjent at den svenske idrettshelten Frank Andersson hadde gått bort, 62 år gammel.

Idrettshelten, som er kjent for sine bryteprestasjoner på 70- og 80-tallet, døde som følge av komplikasjoner etter en hjerteoperasjon, ifølge den svenske avisa Expressen.

Andersson etterlot seg de tre sønnene Isac (22), Winston (5) og Mileon (4).

Winston og Mileon fikk han sammen med ekskona Jeanette Bouvin Nygren (33), som han giftet seg med 2012. I fjor bekreftet imidlertid paret at de hadde gått fra hverandre.

Ifølge Expressen skal skilsmissen ikke ha vært av det harmoniske slaget, hvor de videre sto overfor en turbulent periode.

Forsoning rett før han døde

I et nylig intervju med den svenske avisa forteller Bouvin Nygren at hun hadde snakket med eksmannen rett før han døde. Hun forteller at han mot slutten tok uvanlig mye kontakt med henne.

- Han ringte veldig mye den siste tida, og fortalte at han hadde fått et nytt perspektiv på livet. På onsdag hadde vi en veldig fin samtale, og han fortalte at han gjerne ville at guttene skulle komme på besøk, forteller Bouvin Nygren.

Etter telefonsamtalen skal 33-åringen ha fått en dårlig magefølelse.

Saken fortsetter under:

- Selv om det var en god samtale, følte jeg at det var noe som ikke stemte. Jeg tenkte at han kanskje ikke skulle overleve operasjonen, men det gjorde han jo. Jeg kunne ikke forestille meg i min villeste fantasi at det skulle ende slik det gjorde, forteller hun.

Fikk ikke sagt ha det

Ifølge den svenske avisa skal det tidligere ekteparet ha utvekslet meldinger på fredag for å avtale ei tid det passet å komme på besøk.

På lørdag skal Bouvin Nygren ha sendt en ny melding til eksmannen, men fikk aldri svar.

- Jeg fikk en dårlig magefølelse, forteller hun.

De to rakk aldri å møtes før Andersson døde søndag. På Instagram har imidlertid Bouvin Nygren delt et bilde på sin private konto, og delt sine siste ord til eksmannen.

- Takk for at du ga meg det fineste jeg har i livet, skrev hun til et bilde av deres to sønner og Andersson, ifølge Expressen.

Giftet seg på nytt

I tillegg til sine to sønner Bouvin Nygren har med Andersson, har 33-åringen to andre barn fra tidligere forhold.

I mars i år ble hun mamma igjen for femte gang sammen med Jimmy Nygren.

I juni giftet Jeanette Bouvin Nygren og Jimmy Nygren seg i Mariefreds kirke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer