Ulrikke Brandstorp:

Preget: - Det suger

Ulrikke Brandstorp er blant dem som blir rammet av de nye coronarestriksjonene.

NYE TILTAK: Ulrikke Brandstorp klarte ikke holde tårene tilbake. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NYE TILTAK: Ulrikke Brandstorp klarte ikke holde tårene tilbake. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

«Som følge av de nye restriksjonene som i kveld ble presentert av regjeringen må vi dessverre meddele at planlagte forestillinger på Folketeateret utsettes til 2022», skrev Scenekvelder på Instagram tirsdag kveld.

Det gjelder blant annet suksessen «Mamma Mia», hvor Ulrikke Brandstorp (26) har hovedrollen.

De nye tiltakene som ble lagt fram av regjeringen tirsdag vil igjen påvirke det norske folk, og ikke minst kulturbransjen. På Instagram-story var Brandstorp tydelig preget av at tiltak igjen innføres.

«Nå klarte jeg rett og slett ikke å holde tårene tilbake. Alt vi vil er å spille for dere», skriver hun til følgerne sine.

UTSETTES: Ulrikke Brandstorp har hovedrollen i «Mamma Mia». Nå utsettes forestillingen til 2022. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
UTSETTES: Ulrikke Brandstorp har hovedrollen i «Mamma Mia». Nå utsettes forestillingen til 2022. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Noe dritt

Onsdag formiddag åpner hun ytterligere opp om den tunge beskjeden.

- Det er en veldig, veldig rar morgen. Jeg skal på det som plutselig ble årets siste spillejobb. Det blir på stream, ingen skal være der, og i kveld spiller vi årets siste forestilling av «Mamma Mia», og det suger. Det er noe dritt, sier hun på Instagram, og fortsetter:

- Det var jeg ikke klar for.

Hun påpeker videre at hun håper de kan «gønne på med masse «Mamma Mia» til folket på nyåret».

NYE TILTAK: Regeringen holdt pressekonferanse om de nye nasjonale corona-tiltakene. Video: NTB. Vis mer

- Og så håper jeg at folk tar vare på hverandre, holder avstand, vasker henda, og at vi kommer oss gjennom dette igjen, legger hun til.

Brandstorp skal etter planen også holde flere julekonserter framover mot julehøytida, og forteller at de nå jobber på spreng med å finne ut hvordan disse skal løses.

UTSETTER: Jakob Schøyen Andersen har delt dette på Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram
UTSETTER: Jakob Schøyen Andersen har delt dette på Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Dagbladet har vært i kontakt med Brandstorps manager Christoffer Gunnestad, som opplyser at hun ikke har anledning til å kommentere saken. Dagbladet har imidlertid fått tillatelse til å gjengi Instagram-storyen.

Regjeringen opplyste tirsdag kveld at det på offentlige arrangementer blir lov med tre ganger kohorter av 200 personer med to meter avstand mellom kohortene - altså 600 personer der det er faste tilviste plasser.

SVARER PÅ RYKTENE: Vi møtte Maria Mena på premieren til «Mamma Mia», og der svarer hun på ryktene som har svirret om mulig boligkjøp. Reporter: Sofie Lose Video: Steffen Pettersen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer