Ivanka Trump:

Presidentdattera i hardt vær

Ivanka Trumps innlegg i sosiale medier gikk ingen hus forbi.

KRITISERES: Denne uka delte Ivanka Trump et bilde av seg selv poserende med en boks med svarte bønner fra matselskapet Goya. Nå er hun i hardt vær. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Denne uka delte Ivanka Trump et bilde av seg selv poserende med en boks med svarte bønner fra matselskapet Goya. Nå er hun i hardt vær. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag delte president Donald Trumps (74) datter, Ivanka Trump (38), som også er en av farens rådgivere, et bilde av seg selv som holder opp en boks med svarte bønner fra matselskapet Goya Foods.

Til bildet, som ble delt både på Twitter og Instagram, skrev Ivanka selskapets slagord som lyder følgende:

«Hvis det er Goya, må det være godt. Si es Goya, tiene que ser bueno».

I kommentarfeltet koker det over av kritikk rettet mot presidentdattera. Det tok heller ikke lang tid før innleggene ble fanget opp av andre i sosiale medier, og flere bemerker seg at Ivanka ikke bare viste fram hvilket som helst bønnemerke.

Boikottet selskapet

Forrige uke utløste nemlig Goya Foods administrerende direktør, Robert Unanue, raseri hos flere, da han under et spansktalende arrangement i Det hvite hus uttalte at de alle er «virkelig velsignet» for å ha Donald Trump som president.

Uttalelsen fikk flere til å boikotte Goya - som utpeker seg som det største latinamerikanskeide matfirmaet i USA, ifølge People.

Modell Chrissy Teigen (34) er blant kjendisene som reagerer sterkt på Ivankas innlegg, og benytter derfor anledningen til å dele noen velvalgte ord på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer