Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tiffany Trump og Lindsay Lohan:

Presidentdattera på ferie med skandaleskuespiller

Tiffany Trump og Lindsay Lohan er gamle venninner.

FERIE: Presidentdatter Tiffany Trump ferierer på den greske øya Mykonos sammen med Lindsay Lohan. Foto: NTB Scanpix
FERIE: Presidentdatter Tiffany Trump ferierer på den greske øya Mykonos sammen med Lindsay Lohan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige uke ble presidentdatter Tiffany Trump (24) fotografert da hun var på barbesøk med moren i London.

Hun er kjent for å være glad i festing, det samme er venninnen, skuespiller Lindsay Lohan (32).

Lohan gjorde stor suksess i filmene «Mean Girls», «Freaky Friday» og «The Parent Trap» før festlivet tok over på midten av 2000-tallet. Nå gjør hun suksess som klubbeier i Syden.

Hun eier blant annet Lohan Beach House i både Aten, Rhodos og Mykonos.

Hun er nå på den sistnevnte greske øya sammen med Tiffany Trump.

De to er gamle venner, og etter at Lohan flyttet til Dubai, har de holdt kontakt på FaceTime, skriver Daily Mail.

Nå har de funnet tid til å møtes, og Trumps kamerat, Andrew Warren, la ut bilde av seg og Trump på Instagram, hvor de var på fest.

Mykonos Crew #LastNight

Et innlegg delt av Andrew Warren (@adwarren)

Skuespillerens nye klubb, Lohan Beach House Mykonos, åpnet tidligere i år.

Warren la også ut et bilde hvor han gratulerte Lohan med den nye klubben.

Congrats Kween on your new club love it so much @lindsaylohan

Et innlegg delt av Andrew Warren (@adwarren)

Lohan er så opptatt med bedriftene sine for tida at hun skal få sitt eget realityprogram på MTV, som skal handle om forretningskvinnen Lohan.

Den åtte år yngre venninnen er derimot ikke helt ferdig med partylivet. Da 2018 skulle ringes inn, befant nemlig presidentdattera seg på en Playboy-fest arrangert av Cooper Hefner (26), sønnen til den avdøde Playboy-gründeren Hugh Hefner.

Lohan har også skapt overskrifter om vill festing. 32-åringen fikk tabloidblekket til å sprute ytterligere da hun ble dømt for promillekjøring og besittelse av kokain i 2007, og skandaleoppslagene fortsatte i åra som fulgte.

I 2013 erkjente Lohan for første gang, i et intervju med Oprah Winfrey, at hun tok sin første overdose som 18-åring. Hollywood-stjernen var samtidig åpen om at livet hadde gått i feil retning, og at hun var klar for å ta grep.

Lei party-stempelet

Lohan har allerede gjort seg bemerket i pressen denne sommeren, da hun i et stort intervju med New York Times ga uttrykk for at hun føler seg hjemsøkt av en trøblete fortid.

- Jeg håper folk snart innser at jeg er en normal, hyggelig person. En bra person som ikke har noen onde intensjoner. Fortida må få være fortida, sa hun til avisa.

I motsetning til Lohan, har Trump en mer ukjent fortid. Presidentdatteren har hatt en skjermet oppvekst i forhold til sine halvsøsken. Det er først det siste året at Trump har fått blikket fra rampelyset vendt mot seg.

- Jeg fikk en sjanse til å være et normalt barn utenfor rampelyset, mens de andre vokste opp i New York. De hadde alltid det intense søkelyset til mediene på seg, fortalte Trump til Daily Mail i 2013.

MED PAPPA: Tiffany Trump med faren, president Donald Trump, og stemor Melania Trump på et arrangement tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix
MED PAPPA: Tiffany Trump med faren, president Donald Trump, og stemor Melania Trump på et arrangement tidligere i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at Lohan gjennomførte en samfunnsstraff i 2015, for uaktsom kjøring tre år tidligere, har skandaleoverskriftene etter hvert minsket i antall.

- Folk henger seg fortsatt opp i fortida mi, og det må de slutte med. Den er borte. Død, sa hun til avisa, og la til:

- Jeg svarer med å holde meg unna offentligheten, og holde munn. Da jeg bestemte meg for å endre livet mitt, var det første jeg tenkte: «Hvor kan jeg finne det ene stedet der alt er stille?»

Alle andre steder enn USA, åpenbart, slik den tidligere filmstjernen selv påpeker i intervjuet. Når moderlandet ikke er sentrum av fred og ro for stjernen, har hun i stedet oppholdt seg i blant annet Tyrkia og Dubai den siste tida.