Donald Trump jr.:

Presidentsønnen hudflettes: - Et mareritt

For den nette sum av 92 000 kroner kan du skyte dyr med Donald Trump jr.

KRITISERES: Donald Trump jr. (i midten) skal på jakt i Alaska, og du kan være med. Turen auksjoneres bort til høystbydende, noe som får flere til å se rødt. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Donald Trump jr. (i midten) skal på jakt i Alaska, og du kan være med. Turen auksjoneres bort til høystbydende, noe som får flere til å se rødt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke til å stikke under stol at hele Trump-familien tidvis er nokså kontroversielle, og at overskriftene de skaper er deretter. Sist i natt klarte pappa Trump (73), USAs sittende president, å skape overskrifter da han ikke hilste på Nancy Pelosi (79), lederen for Representantenes hus, under sin årlige «State of the Union»-tale.

Presidentens barn er også vant til å stå i stormer, og denne gangen er det eldstesønnen Donald Trump jr. (42) som vekker internasjonal oppsikt. Senest forrige måned ble han dømt nord og ned da han poserte med ei rifle - utsmykket med et såkalt Jerusalemkors. Det hadde teologer lite fint å si om.

Nå hudflettes han igjen, av årsaker som ikke er helt uten sammenheng med ovennevnte tilfelle. Det har seg nemlig slik at man nå kan kjøpe seg en plass på et jaktlag sammen med presidentsønnen, hvis formål er såkalt trofé-jakting.

Luksusjakt

Flere medier, deriblant The Guardian, USA Today og New York Post, har omtalt saken. Den ukelange «drømmeturen», som selskapet Safari Hunt omtaler det som, kritiseres av flere. Mot slutten av et fire dager langt arrangement i regi av selskapet, kan folk altså by på en jakttur med selveste presidentsønnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer