Prins Harry:

- Pressen ødela min mentale helse

Prins Harry åpner opp om den tunge tida.

ÅPEN: I et nytt intervju forteller prins Harry at britisk presse har vært både giftig og ødeleggende. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP Photo / NTB
ÅPEN: I et nytt intervju forteller prins Harry at britisk presse har vært både giftig og ødeleggende. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (36) og hans liv har den siste tida vært bredt omtalt. Nå har han gjestet «The Late Late Show» med James Corden (42), og der innrømmer han at han trakk seg tilbake fra kongehuset fordi britisk presse ødela hans mentale helse.

Ifølge Sky News mener han at pressen har vært både «giftig» og «ødeleggende» for helsa hans.

Besøket skjedde som nevnt i forbindelse med James Cordens talkshow, der prinsen deltok på det svært populære innslaget «Carpool Karaoke».

Duoen har vært venner i flere år, og for kort tid siden ble prinsen og talkshow-verten observert sammen i Hollywood, der de reiste rundt med en dobbeltdekkerbuss, ifølge People. Nå er altså intervjuet sluppet, og prinsen åpner seg om både stort og smått.

Åpnet seg

I intervjuet, der deler fant sted over en kopp britisk te, var prinsen svært ærlig om hvorfor han trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter. Han hevder også at han «ikke trakk seg unna ansvaret», men at han så seg nødt til å forlate kongehuset på grunn av den britiske pressen.

- Jeg gjorde det enhver ektemann og far ville gjort - jeg trengte å få familien min ut derfra. Vi trakk oss aldri unna ansvaret, og så vidt jeg vet, de beslutningene som blir gjort der, vil jeg aldri trekke meg fra. Jeg vil alltid bidra, livet mitt består av offentlig tjeneste, så hvor enn jeg er i verden vil det være det samme, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer