Damian Hurley:

Prikk lik sin berømte mor

Modellsønnen overrasker i ny kampanje.

PRIKK LIKE: Det er liten tvil om at Elizabeth Hurleys 17 år gamle sønn, Damian, har arvet moras berømte utseende. Foto: NTB Scanpix
PRIKK LIKE: Det er liten tvil om at Elizabeth Hurleys 17 år gamle sønn, Damian, har arvet moras berømte utseende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Britiske Elizabeth Jane Hurley (54), også omtalt bare som Liz Hurley, har siden midten av 1990-tallet vært en av Storbritannias mest omtalte kvinner. Ikke bare har hun lagt bak seg en enorm karriere innenfor mote og skjønnhet, der hun av nevneverdige eksempler kan sies å ha vært Estée Lauders mest kjente ansikt utad, men hun har også gjort det bra som skuespiller.

Mange husker henne kanskje fra «Austin Powers»-filmen i 1997, men hun har også vært med i en rekke andre store film- og tv-produksjoner. Hun hadde blant annet en liten rolle i «Gossip Girl» på starten av 2010-tallet, og har hatt hovedrollen i såpeserien «The Royals» i tre år.

I ovennevnte serie spilte også sønnen hennes, 17 år gamle Damian Hurley. Han er stjernas eneste barn, og kom til verden i april 2002. Han er resultatet av forholdet hennes med den amerikanske forretningsmannen Steve Bing (54).

Mammas fotspor

Bing nektet egentlig å ta på seg farskapet, men en DNA-test beviste at han var faren til modellens barn. I retten ble det bestemt at forretningsmannen skulle betale elleville 18 millioner kroner til sønnen, men moren nektet å ta imot pengene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer