Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia om småbarnslivet: - Det er kaos

Merker forskjellen etter å ha gått fra ett til to barn i hus.

STOLTE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip ble foreldre for første gang i april i fjor, da prins Alexander kom til verden. I slutten av august ble de foreldre nok en gang, da sønnen prins Gabriel ble født. Foto: Kungahuset.se
STOLTE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip ble foreldre for første gang i april i fjor, da prins Alexander kom til verden. I slutten av august ble de foreldre nok en gang, da sønnen prins Gabriel ble født. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For to måneder siden kunne prins Carl Philip (38) og prinsesse Sofia (32) stolt vise fram sitt nye familiemedlem, prins Gabriel Carl Walther.

Den vesle prinsen kom til verden 31. august, nesten halvannet år etter paret fikk sin førstefødte, prins Alexander (1).

I den nyeste utgaven av bladet Kupé har paret gitt et lengre intervju der blant annet småbarnslivet er et tema.

De nybakte tobarnsforeldrene melder om en kaotisk periode på Villa Solbacken, og legger ikke skjul på at hverdagen er preget av våkenetter og bleieskift.

- Det er kaos. Man må spise middag ganske seint. Det er litt annerledes med to barn enn med ett, sier prins Carl Philip, mens Sofia sier seg enig:

- Vi prøver å skape så mye familietid som mulig om kveldene og å få rutiner på plass. Men spør meg igjen om noen få måneder, haha. Gabriel sover og spiser mest nå, men vi har fortsatt noen små glimt av at det er tøffere med to barn. Men det er også dobbelt så mye kjærlighet, skryter hun.

De siste åra har Carl Philip og Sofia drevet en stiftelse som arbeider for å hjelpe barn med lese- og skrivevansker. Overfor Kupé forklarer Sofia at arbeidet i stiftelsen går ut på problemstillinger de selv bekymrer seg for som foreldre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer