Prins Carl Philips hund «tatt» av politiet

Var ute og vandret på egen hånd.

EVENTYRLYSTEN BIKKJE: Sveriges prins Carl Philips hun var ute på eventyr aleine, da politiet plutselig plukket ham opp. Her er prinsen avbildet med sin hustru, prinsesse Sofia. Foto: NTB Scanpix
EVENTYRLYSTEN BIKKJE: Sveriges prins Carl Philips hun var ute på eventyr aleine, da politiet plutselig plukket ham opp. Her er prinsen avbildet med sin hustru, prinsesse Sofia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag tok svensk politi hånd om en fortapt borderterrier.

Seinere viste det seg at det var selveste Siri, hunden til prins Carl Philip og prinsesse Sofia. Hunden var ute og vandret på egen hånd da den ble tatt hånd om av ordensmaktene, skriver Aftonbladet.

- Siri var omtåket og sliten etter sine ukjente gjøremål i løpet av dagen. En kollega fra turlag 7 bar Siri ut til politibussen, der hun raskt sovnet i hennes trygge favn, skriver Norrmalmspolisen på Instagram.

Patruljen tok med Siri til stasjonen der de ble møtt av hundens to eiere, som hadde vært svært urolige.

Seinere lastet politiet opp et bilde av et lettet prinsepar, og en liten hilsen om at Norrmalmspolitiet også er til for prinser og prinsesser.

Skjedde også i Norge

Det er ikke første gang at kongelige medlemmer har opplevd liknende situasjoner.

I fjor ble hunden til den norske kronprinsfamilien meldt savnet, noe kronprinsesse Mette-Marit selv fortalte i et innlegg på sin offisielle Instagram-konto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer