Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tara Palmer-Tomkinson:

Prins Charles i sorg etter guddatterens død

Tara Palmer-Tomkinson (45) ble funnet hjemme hos seg selv.

GIKK BORT: Guddatteren til prins Charles, Tara Palmer-Tomkinson, er gått bort 45 år gammel. Her er de to avbildet sammen på Clarence House i London i 2003. Foto: Kirsty Wigglesworth/ WPA/ AFP/ NTB scanpix
GIKK BORT: Guddatteren til prins Charles, Tara Palmer-Tomkinson, er gått bort 45 år gammel. Her er de to avbildet sammen på Clarence House i London i 2003. Foto: Kirsty Wigglesworth/ WPA/ AFP/ NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den britiske sosietetskvinnen og tv-personligheten Tara Palmer-Tomkinson er gått bort, kun 45 år gammel. Det melder en rekke britiske medier onsdag ettermiddag.

Dødsfallet kommer få måneder etter at Palmer-Tomkinson fortalte i et intervju med Daily Mail at hun fikk diagnostisert en ikke-ondartet hjernesvulst i 2016.

Ifølge Independent undersøkte legene svulsten og videre tester avslørte at hun led av en sjelden autoimmun tilstand.

I intervjuet med Daily Mail i november, fortalte Palmer-Tomkinson at svulsten heldigvis hadde skrumpet inn etter at hun fikk medisiner.

- Ikke mistenkelige omstendigheter

Palmer-Tomkinson, som var guddatteren til prins Charles (68), ble funnet død i sitt eget hjem i London.

«IT»-JENTE: Tara Palmer-Tomkinson på vei til en UNICEF-galla på Old Trafford i Manchester i 2005. Foto: Pa / NTB scanpix
«IT»-JENTE: Tara Palmer-Tomkinson på vei til en UNICEF-galla på Old Trafford i Manchester i 2005. Foto: Pa / NTB scanpix Vis mer

- Politiet ble kalt opp av Londons ambulansetjeneste omtrent klokka 13.40 onsdag 8. februar til en andresse i Bramham Gardens. En kvinne i 40-årene ble erklært død på stedet. De pårørende er blitt varslet, sier en talsperson i politiet.

Talspersonen legger til at dødsårsaken foreløpig ikke er kjent, men at politiet på nåværende tidspunkt ikke anser dødsfallet som mistenkelig.

- Undersøkelser av omstendighetene pågår. Rettsmedisineren er blitt varslet, uttaler politiets talsperson.

Kongelige kondolanser

Etter at dødsfallet ble kjent har prins Charles og hertuginne Camilla av Cornwall kommet med en uttalelse om at de er «i dyp sorg og at tankene er hos familien», ifølge ITV.

Familien til Tara Palmer-Tomkinson har et nært forhold til den britiske kongefamilien. Prins Charles var hennes gudfar, og hun var blant gjestene i bryllupet til prins William (34) og hertuginne Kate (35) i 2011.

Søsteren hennes, forfatter Santa Montefiore (47), har tidligere fortalt om forholdet deres til den britiske kongefamilien i et intervju med Seoghør.no.

Der fortalte hun blant annet om hvordan prins Charles hjalp til med å redde moren deres, Patricia Palmer-Tomkinson, under et snøskred i Sveits i 1988.

Programleder Piers Morgan uttrykker også sin sorg over Tara Parker-Tomkinsons død på Twitter.Slet med rusavhengighet

Palmer-Tomkinson var åpen om at hun i sin ungdom slet med kokainavhengighet, og at hun på et tidspunkt la seg inn til avrusning.

- Jeg tok aldri noe annet enn kokain, jeg har aldri tatt noe annet stoff. Jeg var så anti-dop og så imot det. Jeg visste at når man så dop sa man nei, for jeg kommer fra en familie der ingen røyker en sigarett en gang, sa hun på «The Jeremy Kyle Show» i 2014, ifølge Express.

I intervjuet røpet hun også at hun prøvde kokain første gang da hun ikke klarte å si nei til en mann hun elsket.

Palmer-Tomkinson deltok for øvrig i en rekke tv-programmer, deriblant «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!», «Top Gear» og «Would I Lie To You?».

I KONGELIG BRYLLUP: Tara Palmer-Tomkinson (t.v.) sammen med søsteren sin, forfatter Santa Montefiore, i bryllupet til prins William og Hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB scanpix 
I KONGELIG BRYLLUP: Tara Palmer-Tomkinson (t.v.) sammen med søsteren sin, forfatter Santa Montefiore, i bryllupet til prins William og Hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling