Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Prins Charles med frekk vits på veldedighetsarrangemet: - Aldri skåret i en BH før

Klarte ikke dy seg da han skulle sette kniven i «puppekake».

FULL PUPP: Prins Charles (68) var i det spøkefulle hjørnet da han fikk æren av å skjære opp en «puppekake». Foto: Stella Pictures
FULL PUPP: Prins Charles (68) var i det spøkefulle hjørnet da han fikk æren av å skjære opp en «puppekake». Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var under en jubileumsmarkering for brystkreftorganisasjonen Walk The Walk at Storbritannias prins Charles (68), som arrangerte festen, fikk æren av å skjære det første kakestykket.

Den rektangulære marsipankaka var for anledningen pyntet med en knallrosa, iøyefallende BH, som britenes tronarving så ut til å legge ekstra merke til.

Like før 68-åringen skulle sette kniven i kaka, lirte han nemlig av seg en liten vits som seinere skulle få oppmerksomhet i britiske medier.

Klarte ikke dy seg

- Jeg har aldri skåret i en BH før. Er det glasur, eller er den ekte?

Ifølge Daily Mail ble Charles' friske kommentar møtt med stor latter fra de oppmøtte, deriblant den britiske komikeren Jennifer Saunders (58), som også var til stede.

Avisa The Mirror er noe hardere i tonen, og omtaler kakespøken som «pinlig».

Walk The Walk feiret 20-årsjubileet for det kjente maratonløpet MoonWalk, der flere tusen menn og kvinner iført BH samles til en marsj i Londons gater hvert år.

Selv hadde Charles pyntet dressen med en liten BH-pin da han tok imot gjestene i Clarence House onsdag kveld.

- Tynn i håret

Det er ikke første gang Storbritannias neste konge er i det spøkefulle hjørnet.

Da eldstesønnen William giftet seg med Kate Middleton i 2011, spøkte han med sin nye svigerdatter i bryllupstalen:

- Vi er heldig som har fått deg. Min eldste sønn allerede er blitt tynn i håret, sa han, ifølge Hello Magazine.

Overskriftene rundt prins Charles, og resten av den britiske kongefamilien, har vært mange den sista tida - etter at Netflix lanserte sitt historiske drama om dronning Elizabeths liv, «The Crown».

Skuespilleren Claire Foy (32), som portretterer en ung Elizabeth, har tidligere uttalt at han fikk etikettesjokk etter å ha satt seg inn i rollen.

- Jeg ble overrasket over hvor strenge de fortsatt er på protokoller og på hvordan folk observerer etiketten, sa hun til Vanity Fair.

NY NETFLIX-SERIE:  «The Crown» handler om en ung kvinne som tar kronen i Storbrittania. Ikke av fri vilje, men av plikt. På Netflix 4 november. Video: Netflix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!