Prince George:

Prins hånet for ballettimer

Prins Williams sønn George (6) ble torsdag latterliggjort på grunn av at han tar ballettimer. Etter massiv kritikk, sier tv-vert Lara Spencer unnskyld.

BALLETTDANSER: Seks år gamle prins George ble torsdag hånet på tv på grunn av at han danser ballett. Foto: Det britiske kongehuset
BALLETTDANSER: Seks år gamle prins George ble torsdag hånet på tv på grunn av at han danser ballett. Foto: Det britiske kongehuset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I programmet Good Morning America gjorde tv-vert Lara Spencer narr av seks år gamle prins George på grunn av at han tar ballettimer. Opptrinnet vakte oppsikt i sosiale medier, og nå har Spencer beklaget uttalelsene sine.

Seksåringen er sønn av prins William og hans kone, hertuginne Kate.

- Jeg beklager på det sterkeste den ufølsomme kommentaren jeg kom med i går. Jeg sier «gå for det» - alt fra ballett til hva enn man ønsker å utforske i livet. Jeg tror fullt og helt på at vi alle skal ha friheten til å forfølge våre lidenskaper, skriver Spencer fredag kveld og tilføyer:

- Gå ut og klatre ditt eget fjell, og elsk hvert minutt av det.

Opptrinnet

Det var torsdag at tv-verten kom med kommentarene som ledet til kritikken. Først leste hun høyt fra prinsens hektiske timeplan, før hun stoppet opp da hun kom til ballett.

Både kolleger og publikum brøt ut i latter.

- Det virker som om han er så fornøyd med ballettimene, sa hun og viste bilder av prinsen på storskjermen, ifølge People.

- Prins William sier at George elsker ballettimene. Men jeg har noe å fortelle deg prins William: Vi får se hvor lenge det varer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer