Prins Harry:

Prins Harry røper hvordan dette øyeblikket ble til

- For ham var dette en fantastisk mulighet til å vise den støtten.

RØRENDE ØYEBLIKK: Prins Charles fikk det ærefulle oppdraget i å følge sin blivende svigerdatter til alters da hun giftet seg med prins Harry i mai. Nå forteller prins Harry hvordan faren reagerte da han spurte om tjenesten. Foto: NTB scanpix
RØRENDE ØYEBLIKK: Prins Charles fikk det ærefulle oppdraget i å følge sin blivende svigerdatter til alters da hun giftet seg med prins Harry i mai. Nå forteller prins Harry hvordan faren reagerte da han spurte om tjenesten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er allerede et halvt år siden prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) ga hverandre sitt «ja» i St. Georges kapell på Windsor slott i London. Mennesker verden over satt benket foran skjermen for å få med seg at den amerikanske skuespillerinna ble en del av den britiske kongefamilien.

Likevel var dagene i forkant av bryllupet preget av uventet stress, spesielt for den nåværende hertuginnen. Bare dager før den store dagen, ble det nemlig kjent at Meghans far, Thomas Markle (74), valgte å trekke seg fra å delta i datteras bryllup.

Dette var naturligvis en skuffende beskjed å få for bruden, men det førte også til praktiske utfordringer med tanke på at det var Markle som skulle følge bruden til alters.

Dagen før selve bryllupet ble det imidlertid kjent at prins Harrys far, prins Charles (69), fikk det ærefulle oppdraget.

I en ny BBC-dokumentar, i forbindelse med prins Charles 70-årsdag den 14. november, forteller prins Harry blant annet om hvordan han gikk fram da han spurte faren sin om han ville ta en såpass stor del i bryllupet hans.

- Jeg spurte, og jeg tror han skjønte at det ville skje, og han sa umiddelbart: «Ja, selvfølgelig. Jeg gjør hva som helst som Meghan trenger, og jeg er her for å støtte deg». For ham var dette en fantastisk mulighet til å vise den støtten, og han er jo en far, så han må selvsagt være der for oss, sier han i dokumentaren, ifølge Hello! magazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer