Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Prins Harry og Meghan Markle:

- Prins Harrys kjæreste har sagt opp TV-jobben

Spekulasjonene om en snarlig kongelig forlovelse har skutt ny fart etter Meghan Markles beslutning.

SIER OPP JOBBEN: Us Weekly skriver på sine nettsider at de har fått bekreftet at prins Harrys kjæreste Meghan Markle har sagt opp jobben sin i TV-serien «Suits». Her er de to sammen under idrettsarrangementet Invictus Games. Foto: NTB Scanpix
SIER OPP JOBBEN: Us Weekly skriver på sine nettsider at de har fått bekreftet at prins Harrys kjæreste Meghan Markle har sagt opp jobben sin i TV-serien «Suits». Her er de to sammen under idrettsarrangementet Invictus Games. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ukebladet US Weekly skriver på sine nettsider at de har fått bekreftet at Meghan Markle (36) vil forlate sin hovedrolle i den populære TV-serien «Suits».

Ifølge US Weekly vil også Meghans skuespillerkollega Patrick J. Adams (36) forlate den populære TV-serien.

Meghan - som har datet prins Harry siden november i fjor - har foreløpig ikke kommentert nyheten.

Men mange briter håper prins Harry nå vil slå seg til ro og stifte familie med hollywoodstjerna.

Etter at det britiske hoffet bekreftet at de var et par, har spekulasjonene rundt en kommende forlovelse ikke latt vente på seg.

- Tilpasser seg livet som kongelig kjæreste

I en ny dokumentar, titulert «Prince Harry and Meghan: Truly, Madly, Deeply», diskuterer både venner og kongehuseksperter hva det vil si for Meghan å gå inn i et seriøst forhold med prinsen.

LEGGER OM LIVET: Meghan Markle er i ferd med å legge om store deler av livet sitt, etter at hun ble kjæreste med britiske prins Harry. Foto: NTB Scanpix
LEGGER OM LIVET: Meghan Markle er i ferd med å legge om store deler av livet sitt, etter at hun ble kjæreste med britiske prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Der er blant annet det å trappe ned på karrieren ett av temaene.

- Hvis man skal bli en prinsesse må man ofre visse ting, og det er opp til Meghan å bestemme, sier Tom Sellers, en av Meghans venner, i dokumentaren, ifølge OK Magazine.

PR-konsulenten Nick Ede snakket også ut om forholdet til det rojale paret, og kom med flere påstander om hvorfor forlovelsen er rett rundt hjørnet.

- Det er flere tegn på at det snart skjer. Bare det at Meghan la ned alle sine sosiale medier kontoer, er et tegn på det er de to.

Sammen med prins William (35) og hertuginne Kate (35), er den 33 år gamle prinsen godt i gang med å modernisere det britiske monarkiet.

Men til tross for prinsens tilsynelatende iver etter å komme i gang, er dette langt fra drømmejobben til 32-åringen.

Vil ikke bli konge

- Vi er involvert i å modernisere det britiske monarkiet. Vi gjør det ikke for oss selv, men for folkets gode, sier han til avisa og legger til:

- Er det noen kongelige som ønsker å være konge eller dronning? Jeg tror ikke det, men vi skal utføre våre plikter, sa han i et intervju med Newsweek i juni.

I intervjuet åpner han seg også opp om trangen til å være noen andre enn den han er. Han føler nemlig han bare har kort tid igjen før fokuset vil bli lagt over på broren, prins William, sine barn: prins George og prinsesse Charlotte.

ÅPEN OM PROBLEMENE: Prins Harry forteller i et intervju at tiden i militæret har hjulpet ham i sorgen av Prinsesse Dianas død. Video: AP DV / NTB Scanpix Vis mer

Og av nettopp den grunn vil han hylle sin avdøde mor (prinsesse Diana). Hun lærte ham nemlig viktigheten av å leve et ordinært liv.

Prins Harry var bare 12 år da mora døde og ble tvunget til å gå bak morens kiste sammen resten av familien.

Kisten ble båret gjennom Londons gater omringet av tusenvis av mennesker, hvor prins Harry minnes en ubehagelig situasjon.

- Jeg synes ikke at noen barn skal bli spurt om å gjøre det, uansett omstendigheten. Jeg tror ikke det hadde skjedd i dag, forteller han.

TO ÅR GAMMEL: Mens prins Harry fulgte med på volleyballkampen, ble fristelsen for stor for to år gamle Emily Henson. Hun forsynte seg av prinsens popcorn. Slik reagerte Harry. Video: CNN / Foto: Shutterstock Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!