Prins Philip flyttet til nytt sykehus

Prins Philip blir værende på sykehus.

INNLAGT: Prins Philip ble mandag flyttet til et annet sykehus for videre behandling. Foto: Victoria Jones / AFP / NTB
INNLAGT: Prins Philip ble mandag flyttet til et annet sykehus for videre behandling. Foto: Victoria Jones / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar ble dronning Elizabeths 99 år gamle ektemann, prisn Philip, lagt inn på sykehus etter å ha følt seg uvel. Kort tid seinere opplyste Buckingham Palace at prinsen ville bli værende på sykehuset for observasjon og hvile.

Siden har det blitt kjent at prins Philip har fått en infeksjon og at han blir behandlet for denne. Mandag ettermiddag bekrefter Buckingham Palace at prinsen er flyttet til et annet sykehus for å fortsette behandlingen.

«Hertugen av Edinburgh ble i dag flyttet fra King Edward VII's Hospital til St Bartholomews Hospital hvor leger vil fortsette å behandle ham for en infeksjon, samt ta tester og observere ham i forbindelse med en eksisterende hjertesykdom», heter det i uttalelsen fra en talsperson ved Slottet.

Videre kommer det fram at prinsen er komfortabel og responderer på behandlingen, men at det er ventet at han vil bli værende på sykehuset til i hvert fall slutten av uka.

Tidligere denne måneden fortalte prins William at hertugen av Edinburgh har det «bra», og at legene følger nøye med på ham på sykehuset, ifølge Sky News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer